Praktiske, Trygge og Effektive

 • Ford Mondeo

  Ford Mondeo
  Den alltid populære Mondeo tilbyr deg to biler i ett: en stilig og representativ firmabil, og en velutstyrt familiebil. Fra design til komfort og ytelser kombinerer Mondeo eleganse med praktiske løsninger. Kabinen er romslig, det er også bagasjerommet, og det finnes en rekke avanserte sikkerhetsegenskaper, inkludert oppblåsbare setebelter bak som beskytter deg og familien din.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • Ford S-Max

  Ford S-Max
  Sporty og allsidig. Kraftig og effektiv. Sjuseteren S-MAX kombinerer praktiske løsninger og ytelser uten kompromisser på noen måte. Dens attraktive silhuett er inspirert av en stilig sportscoupé. Innvendig kan et smart setesystem konfigureres for alle kombinasjoner av passasjerer og bagasje. S-MAX er dessuten utstyrt med en rekke teknologier som forsterker sikkerheten og reduserer drivstofforbruket.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • Ford Galaxy

  Ford Galaxy
  Galaxy med syv seter er vår største modell for persontransport. Passasjerene kan strekke på bena i en romslig kabin som er skapt med tanke på komfort. Et audioanlegg med ni høyttalere og det fantastiske panoramataket sørger for at hver eneste tur er en ren fornøyelse. EasyFold-seter med elektrisk betjent senke/heve-funksjon lar deg justere setene opp og ned ved å trykke på en knapp. Galaxy tilbyr naturligvis også en førsteklasses kjøreopplevelse.
  Se mer Bestill prøvekjøring