Nå kan verkstedet komme til deg! Har din bedrift Ford-kjøretøy, kan du nå få utført service der bilen befinner seg! 


 Det er første gang Ford lanserer et mobilt servicetilbud for person- og varebiler i Norge, og det er Ford-forhandleren RøhneSelmer som er først ute. 

- Mange av storkundene våre har etterspurt denne tjenesten. De har ofte problemer med å få logistikken til å gå opp når de skal levere biler til service. I stedet for at kunden må komme til oss kan vi ta servicen på deres arbeidsplass 24 timer i døgnet, sier Ian Derrick, Servicemarkedsdirektør RøhneSelmer. 

RøhneSelmer har bygd om den helt nye Ford Transit til et rullende bilverksted. Dette er det største medlemmet i den populære Transit-familien. Den finnes med et bredt utvalg av modellvarianter, akselavstander, takhøyder og motorer. 

 Det er nettopp denne fleksibiliteten som gjør bilen så godt egnet til dette formålet. 

Vi er glad for å kunne være den første storkunden som får prøve ut dette tilbudet - som helt sikkert vil lette vår hverdag slik at våre ansatte kan gjøre den jobben de er ansatt for og ikke bruke tid og ressurser på biler som skal på service, sier Marius Mortensen, teknisk sjef i Avis Budget Norge. 

Ambisjonen til RøhneSelmer er og ha fem rullende verksteder i Oslo-området i løpet av et år. 

Det rullende verkstedet er et samarbeidsprosjekt mellom Ford, RøhneSelmer og Würth. Bilen er designet for å være fleksibel, avansert og enkel på engang. Bilen bemannes av kompetente Ford-teknikere som kan utføre service og vedlikehold i henhold til Ford sine spesifikasjoner, dette inkluderer også garantireparasjoner der det er praktisk mulig. 

- Det er viktig for Ford å lytte til kunden, tenke nytt og annerledes for å finne gode løsninger. Rullende verkstedtjenester vil koste litt mer, men samtidig kan kundene bruke tiden sin på andre ting enn å levere og hente biler på service, sier Marius Revhaug, Servicemarkedsdirektør hos Ford Motor Norge. Han legger også til at blir dette den suksessen vi håper på, vil konseptet også kopieres i de andre storbyene i Norge.

Bestill service her Kontakt oss her