• EDGE AWD

  Ford Edge  Intelligent firehjulsdrift (AWD) på Ford Edge overvåker kontinuerlig kjøreforholdene, optimaliserer grepet i samsvar med underlaget og fordeler kreftene mellom hjulene etter behov. Et spesielt display på instrumentpanelet viser fordelingen slik at du kan holde deg oppdatert om forholdene under for- og bakhjulene.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • KUGA AWD

  Ford Kuga  Intelligent firehjulsdrift (AWD) på Ford Kuga overvåker kontinuerlig kjøreforholdene, optimaliserer grepet i samsvar med underlaget og fordeler kreftene mellom hjulene etter behov. Et display på instrumentpanelet viser kraftoverføringen til hvert enkelt hjul og sørger for at du holdes oppdatert på endringer i veiforholdene.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • MONDEO AWD

  Ford Mondeo  Det intelligente firehjulsdriftsystemet (AWD)* på helt Mondeo reagerer øyeblikkelig og foretar justeringer i henhold til skiftende terreng ved å sende nøyaktig riktig motormoment til de hjulene som trenger mest grep.¨
    Dette sofistikerte systemet bruker sensorer og programvare proaktivt for å bestemme hvor mye kraft som skal sendes til hver aksel, før hjulene glipper. Systemet fungerer dessuten «etter behov» og aktiveres bare når det trengs, noe som sparer drivstoff når veien er mindre utfordrende.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • S-MAX AWD

  Ford S-Max  Ford S-Max har intelligent firehjulstrekk (AWD) som kontinuerlig overvåker hvor kraften skal overføres, og som automatisk sørger for påkrevet dreiemoment til hvert enkelt hjul for å oppnå trygget og kontroll, uansett hvordan forholdene er.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • GALAXY AWD

  Ford Galaxy  Med intelligent firehjulstrekk tas Galaxy-opplevelsen til et nytt nivå. Nye Galaxy kombinerer ypperlig framkommelighet med Fords velkjente kjøreegenskaper, og er full av innovativ teknologi som gjør bilhverdagen din enklere.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • FOCUS RS AWD

  Ford Focus RS  Ford Performance firehjulstrekk (AWD) med dynamisk dreiemomentkontroll leverer over 1 G sideveis akselerasjon, i tillegg til usedvanlig godt grep og ekstremt presis respons under pådrag i svingene.
    Systemet bruker elektronisk styrt dobbel clutch som balanserer dreiemomentet fra motoren mellom bakhjulene for å tilpasses underlag og kjøreforhold. Denne intelligente teknologien muliggjør kontrollerte overstyringsdrifter på bane.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • RANGER AWD

  Ford Ranger  Velg 4x2 for vanlig kjøring, 4x4H (høy serie) for dårlig veidekke og jordveier, og 4x4L (lav serie) for spesielt utfordrende terreng. Du kan velge mellom 4x2 og 4x4H i fart.
  Se mer Bestill prøvekjøring
 • TRANSIT AWD

  Ford Transit  Transits elektrohydrauliske aktuator sørger for at dreiemomentet føres til forhjulene på en kontrollert måte, i henhold til veiens beskaffenhet. Sammen med kjøretøyets ESC-system evaluerer sensorer kontinuerlig data for å identifisere underlag med lav friksjon, som is eller våte blader, og dirigerer automatisk mer kraft til frontakselen for optimalt grep. AWD kan også iverksette forebyggende tiltak for å unngå at hjul mister grepet ved å overvåke førerens handlinger, for eksempel å trå inn gasspedalen mens det vris på rattet.
  Se mer Bestill prøvekjøring