COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Ford Mondeo Hybrid Stasjonsvogn

Hva gjør nye Ford Mondeo Hybrid Stasjonsvogn til en sikker vinner?


  • Bilen kombinerer en spesialutviklet 2.0-liters bensinmotor med en helelektrisk batteridrevet motor for god rekkevidde og lavere drivstofforbruk.
  • Batteriet lades opp ved hjelp av bilens bremseenergi.
  • Optimalisert eCVT automatgirkasse.
  •  Elegant og praktisk design — en super familiebil! 


Ford Flexi+ 2-års privatleie med 0,99% rente - fra kr 3.290,- pr mnd*


Ford Flexi+ 2-års privatleie er en kortere privatleieavtale enn vanlig, slik at du allerede etter 2 år står fritt til å bytte til en ny bil dersom dine behov har endret seg. Varigheten kan selvfølgelig også tilpasses både til kortere og lengre perioder, alt avhengig av hva slags fleksibilitet du ønsker deg. Du får uansett et forutsigbart bilhold der du slipper å bekymre deg for verditap og bruktbilsalg. I tillegg har vi korte leveringstider på de fleste av våre modeller, slik at du heller kan bruke tiden på å nyte følelsen av å kjøre en helt ny Ford enn å stå på en lang og uforutsigbar venteliste!


Vil du vite mer om Ford Flexi og hvilke muligheter dette gir deg?


Prisen er inkludert frakt og levering, Ski. Årsavgift kommer i tillegg. Startleie/etabl.gebyr: kr 68.125,-. Månedsleie: kr 3.290,-. Totalpris: kr 147.085,-, vil variere med rentenivået. Avtaletid: 2 års bindingstid. Total kjørelengde: 30 000 km. Prisene er ink. etablerings- og termingebyr.

Andre tilbud du kan være interessert i...