2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
38200Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Elegant, slående og banebrytende design skaper en dynamisk silhuett - en visuell erklæring om at denne bilen har eksepsjonell ytelse og samtidig er uhyre effektiv.

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Når denne sofistikerte og intelligente designen kombineres med omhyggelig håndverk og toppmoderne teknologi, får man den mest avanserte Mondeo noensinne.

Ford SYNC 3. Avansert håndfri og berøringsskjermteknologi. Den neste generasjonen av Ford SYNC 3 lar deg trådløst koble til mobilen og MP3-spilleren din. Du kan betjene musikk-/ telefon-/ navigasjonssystemene og klimaanlegget ved bruk av enkle og intuitive talekommandoer, eller benytte den 8-tommers berøringsskjermen (som du også kan bruke til å se på bildefiler).

Frontlys som tilpasser seg omgivelsene. Dynamiske og adaptive LED-hovedlys tilpasser kurven slik at du ser lenger. Den nedre kanten av frontlyktene har to LED-striper. Hvite kjørelys, og ravgule retningslys som blinker i svingens retning.

Perfekt parkering med parkeringsassistenten. Parkeringsassistenten kan hjelpe deg inn i parkeringslommer som er kun 20% lenger enn bilen. Bare å trykke på en knapp og sensorene i systemet finner en passende luke eller vinkelrett plass - alt du trenger å gjøre er å betjene gasspedalen, girene og bremsen (mens du følger instruksene på skjermen og lydsignalene). Utkjøringsassistanse hjelper deg ut av en parkeringsluke på samme måte.

Detaljer, detaljer. Ford´s ingeniører har tenkt på alt. Hver centimeter av signaturgrillen og hvert fargepigment spiller en viktig rolle i Ford Vignale-opplevelsen.

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: [email protected]

Dette er en demonstrasjonbil hos og ruller rundt i Oslo og Akershus. Dermed kan kilometerstand avvike noe fra det som er oppgitt. Kontakt selger for helt korrekt kilometerstand. Bilen er ikke alltid heller inn, men ringer du på forhånd sørger vi for at bilen står tilgengelig her hos oss når du kommer

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC Hybrid Vignale
KM-stand 38200 Km
Registrert dato 02/01/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 188 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 113 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Registreringsnummer DR52996
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0FXXWPCHKE02775
Referanse 709bb885-9b4b-4de7-9a23-7ff49272e551

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Vignale

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Annet
Armlene ( stort);Bluetooth;DAB+;Elektrisk inn-/utfeldbart hengerfeste;LED dioder baklys;LED kjørelys;SYNC 3;Touchskjerm 8";ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk Bakluke;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Ryggekamera;Sentrallås;Servostyring;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;Varme i Baksetet;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 - 17.00Rune Gravli
Bruktbilansvarlig
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger