2019 Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Vignale aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Bensin/Batteri
32300Km
0
5

Detaljer

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Vignale aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

Rålekker Mondeo HYBRID Vignale til salgs !

Pga smittesituasjonen i landet tilbyr vi nå fri frakt av bil i hele Norge

1.gangs registrert 15.08.19 - 5-års nybilgaranti fra førstegangs registrering.

Dette er en velutstyrt Hybrid med masse plass. Setter du pris på god kjørekomfort, er dette bilen for deg og dine passasjerer.

Vignale - Skinntrukket instrumentpanel og dashbord, unik Vignale eksteriør styling med krom detaljer. Premium skinnseter, integrert aktiv støykontroll m.m.

Bilen er stillegående og ligger suverent på veien. En ypperlig bil for deg som vil slippe å tenke på lading, men likevel vil gjøre ditt for miljøet. Her kan du kose deg på langtur og også i en travel hverdag med mye småkjøring.

Adaptiv Cruisekontroll - Adaptiv cruisekontroll fungerer på den måten at du kan sette bilen i en bestemt fart med enkle knapper på rattet. Så velger du avstanden du vil holde til trafikken foran, og resten går da mer eller mindre av seg selv. Bilen vil da holde den satte avstanden til bilen foran. Hvis bilen foran skulle bremse ned farten, vil automatisk bilen din også bremse ned. I det bilen får plass til å kjøre opp i den farten du har valgt igjen, vil den automatisk gå opp til den satte farten. Dette er veldig behagelig og trygt når du er ute å kjører.

ISOFIX - Isofix er til å kunne feste barneseter på en trygg og lettvint måte. Det er superenkelt å klikke barnesete inn og ut i Isofix festene. På denne måten vet du at barna sitter trygt i bilen. Det fungerer både til seter som skal stå med og mot kjøreretningen. Du får helt fint plass til to barneseter i baksetet, og da kan man også ha ned armlene med koppholder i mellom.

Skiluke - Skiluke i midtarmlene bak, praktisk hvis du skal ha med f.eks ski eller andre lange ting.

El.innfelbart hengerfeste - Elektrisk betjent via knapp i bagasjerommet som man trykker 2 ganger på, så kommer hengerfeste på plass. Samme for å få det inn igjen. 750kg hengervekt.

Citypakke - Sony Premium Sound System med navigasjon og DAB+ radio, bluetooth tilkobling til tlf, ryggekamera og parkeringsassistent.

Trafikkskiltgjenkjenning - Du har til enhver tid kontroll over hvilken fartsgrense som gjelder.

Oppvarmet frontrute - Et trykk på knappen gir deg isfri og duggfri frontrute i løpet av få minutter, selv på de aller kaldeste vinterdagene. Denne funksjonen er også ideell å bruke på vinterdager hvor underkjølt regn legger seg som en ishinne på frontruten.

Elektrisk bakluke - Praktisk betjening og høyde på luken kan programmeres.

Ekstra mørke vinduer fra B-stolpe og bakover - Dette gir bilen et eksklusivt preg og ekstra solskjerming.

Med det spesielle Vignale skinn-interiøret, 10 veis justering av forsetene, ink massasje og memory på førersetet, armlene med koppholdere, og setevarmer både foran og bak, er setekomforten suveren.

Massasjeseter - Massasjefunskjon i forsetene som stimulerer trøtte muskler.

Parkeringssensorer foran/bak - Via display i bilen, samt via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten. Ved hjelp av sensorene vil du som sjåfør oppleve at parkeringen foregår enklere og tryggere, og at du kan unngå unødvendige parkeringsskader.

Parkeringsassistent - Bilen leter selv opp en parkeringsluke som er stor nok. Du slipper rattet og bilen guider deg til rett plass. Det eneste du trenger å gjøre er å betjene pedaler. Vi tør påstå at denne bilen er minst like flink som deg til å parkere. Denne bilen med automatgir har helautomatisk parkeringsassistent.

Keyless/Nøkkelfri lås/start - Her trenger du ikke å bruke bilens nøkkel. Denne kan du oppbevare i lomme/veske eller lignende. Bilen oppfatter selv når nøklene er i nærheten. Inne i bilen er det en egen knapp for start og stopp av motor.

Handsfree med bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens "blåtann-system". Via bilens stereoanlegg snakker du i telefonen - helt lovlig. Du har også tilgang til telefonens adressebok, inngående, utgående, og tapte samtaler via radioenhetens display.

Streaming/overføring av musikk - Her kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg via bluetooth. Du kan også koble til din telefon eller musikkspiller via USB inngangen i bilen.

Bilene leveres med 17" vinterhjul og 18" sommerhjul på alum.felger

Kontakt Terje Ødegaard på mobilnr.: 922 04 828.

Grunnet nedstengingen av Oslo, er våre fysiske salgslokaler stengt til 15.3.2021. Alle henvendelser blir besvart som normalt på mail og telefon. Ønsker du å prøvekjøre og kjøpe bil, så er dette fullt mulig. Vi møter deg utenfor våre lokaler.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Ensjø. Vi har vært Ford forhandler på Ensjø siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Vignale aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant Hybrid 2,0 iVTC 187hk Vignale aut
KM-stand 32300 Km
Registrert dato 15/08/2019
Girkasse Automat
Motorkraft 188 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 113 g/km
Farge Mørk grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Batteri
Registreringsnummer DR66873
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0FXXWPCHKE05178
Referanse 840351e6-ae7d-4fa9-b45c-3d345ded4497

Tilbehør bil

Ford Mondeo Hybrid 2,0 iVTC 187hk Vignale aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

Annet
18" alum.felger sommerhjul;Adaptiv Cruisecontroll;Automatiske nær og fjernlys;Bakkestartassistanse;Blindsonevarsling i sidespeil;DAB+ radio ;Dynamiske LED lys;Elektrisk bakluke;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Ford Power startknapp;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree bluetooth ;Hengerfeste;Komfortpakke ;Massasjeseter;Midtarmlener bak med koppholder;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Parkeringssensorer foran og bak og Active City Stop;Premium lydanlegg;Regnsensor ;Ryggekamera;Skinntrukket ratt ;Touchskjerm 8";Trafikkskiltgjenkjenning;USB utgang;Aircondition;Antispinn;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;El.10-veis førerstol m/minne;El.10-veis passasjerstol;El.justerbare og innfellbare sidespeil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ISOFIX - barnesetefester;Metallic Lakk;Midtarmlene;Nøkkelfri adgang og start;Skinnseter;SYNC 3;Varme i Baksetet;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger