2019 Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 569 000

Inkl. omregistrering

2019
Automat
Diesel
24980Km
1997
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 569 000

Inkl. omregistrering

2019 FORD KUGA ST-LINE AUTOMAT

Denne bilen gjenspeiler på en perfekt måte din aktive og selvsikre natur. Dens inspirerende teknologier, det attraktive utseendet og de enestående ytelsene gjør at Ford Kuga er den ideellepartneren for deg, dine eventyr og din utadvendte personlighet.

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: [email protected]

Dette er en demonstrasjonbil hos og ruller rundt i Oslo og Akershus. Dermed kan kilometerstand avvike noe fra det som er oppgitt. Kontakt selger for helt korrekt kilometerstand. Bilen er ikke alltid heller inn, men ringer du på forhånd sørger vi for at bilen står tilgengelig her hos oss når du kommer

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 569 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut
KM-stand 24980 Km
Registrert dato 30/09/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type SUV
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2230 kg
Registreringsnummer DR56150
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0AXXWPMAKK13525
Referanse c31d94ce-888c-4710-a08c-05813c17acf9
NB - Payload 505

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 TDCi 180hk AWD ST-Line aut

Kr 569 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Adaptive Xenonlys;Elektrisk Bakluke;Elektriske seter m/ Minne;Oppvarmet Ratt;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Parkeringsvarmer m/Timer;Ryggekamera;Trafikkskiltgjenkjenning;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Filskiftevarsler;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i Baksetet;Varme i seter;Vinterhjul;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 - 17.00Rune Gravli
Bruktbilansvarlig


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger