2020 Hyundai Kona electric Premium+

Kr 378 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Elektrisitet
22Km
0
5

Detaljer

Hyundai Kona electric Premium+

Kr 378 000

Inkl. omregistrering

Kontakt selger for visning/prøve : tlf 90762666 - mail: [email protected]

Ny leveringsklar Kona Electric Premium+ med skandinaviske spesifikasjoner og som er beregnet for vårt nordiske klima med bl.a varmepumpe og app-styrt batteri/kupevarmer.

Nybilgaranti til 08.09.2025 / ubegrenset kilometer. Bilens batteri-garanti er på 8 år eller 200000 km.

Hyundai Kona imponerte i NAF og Motors store rekkeviddetest i sommer. Nå skal den klare ytterligere fire mil. Hyundai Kona får økt rekkevidde fra 449 kilometer til 484 kilometer.

I en omfattende rekkeviddetest i juli, gikk Kona hele 532,9 kilometer før den stoppet fullstendig. Med andre ord nærmere 10 mil mer enn oppgitt fra fabrikken (449 km). Det var også uproblematisk å starte ladingen igjen etterpå.

Kona har definitivt bevist at den leverer rekkevidde av høy klasse.

Endringer i fjæringsoppsett Hyundai hevder at også kjøreegenskapene er forbedret på den oppgraderte modellen, gjennom endringer i fjæringsoppsettet.

Annet nytt er at man har fjernet knappen som kan slå av den lave summende motorlyden i lave hastigheter, som skal varsle mykere trafikanter om at det kommer en elbil.

Nye regler for fotgjengersikkerhet gjør at dette systemet i fremtiden alltid vil være påslått i hastighet opp til 30 km/t.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon eller flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Hyundai Kona electric Premium+

Kr 378 000

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell Kona electric
Variant Premium+
KM-stand 22 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type SUV
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2180 kg
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN KMHK581GFLU088020
Referanse 4713be66-a6f1-4da6-917a-fadfb236a7bf
NB - Payload 420

Tilbehør bil

Hyundai Kona electric Premium+

Kr 378 000

Inkl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruise Control;Airbag passasjersete med bryter;Antispinn;Apple Carplay og Android Auto;App-styrt Parkeringsvarmer (Batteri/Kupe);Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Automatisk klimaanlegg ;AUX / USB / 12 volt uttak ;Bakkestartassistanse;Blindsonevarsling i sidespeil;Dekktrykkvarsler;Delte bakseter;Driving Mode (Eco/Comfort/Sport);El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El. 8-veis justering av førersete;El. 8-veis justering av passasjersete;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Fabrikkmontert alarm;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree system med Bluetooth;Headup display;Helskinn seter (Ventilerte);Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Krell Premium Lydanlegg;Ladekabel følger;Lakkert takspoiler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon stor skjerm (10,25");Nedfellbare bakseter;Norsk tekst ;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet Ratt;Pollenfilter;Radio/CD med DAB+;Regnsensor ;Ryggekamera;Sentrallås;Sentrallås fjernbetjent;Skinntrukket ratt ;Stabilitetssystem antiskrens ;Takrails;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;Varmepumpe;Vinterhjul med Alum.felger og dekktrykksensorer

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger