2020 Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 899 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
35300Km
2956
5

Detaljer

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 899 000

Inkl. omregistrering

FORD EXPLORER 3,0L V6 LADBAR HYBRID 457HK AWD ST- LINE

BIlen er leveringsklar medio januar 2021, med en antatt km. stand på ca 25 000 km.

Selges med Skiguard takboks, LED- bar koblet mot auto dim på hovedlyset og 21" sommerhjul.

Bilens tøffe eksteriør er designet for å skape en følelse av kraft. Interiøret har en stilig finish og byr på komfortabel transport for opptil syv personer, og en generøs oppbevaringsplass. En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse. Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden. Du omgis med moderne teknologi. Skreddersy bilens ytelse til bykjøring, landevei og alt som er imellom med det avanserte terrengstyringssystemet. Eller slapp av på lange turer ved å aktivere den adaptive cruisekontrollen med køassistent. Du kan til og med velge om du vil kjøre på elektrisk kraft, bensin eller en kombinasjon av begge. Bilen er både pålitelig og allsidig. Med alle setene nedfelt får du tilgang på 2 274 liter med nyttig bagasjeplass, og med et dreiemoment på hele 825 Nm kan du dessuten taue opptil 2 500 kg.

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Dette er en demonstrasjonsbil hos og ruller rundt i Oslo og Akershus. Dermed kan kilometerstand avvike noe fra det som er oppgitt. Kontakt selger for helt korrekt kilometerstand. Bilen er ikke alltid heller inn, men ringer du på forhånd sørger vi for at bilen står tilgengelig her hos oss når du kommer

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: [email protected]

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Med forbehold om feil i annonse.

Spesifikasjoner

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 899 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Explorer
Variant 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut
KM-stand 35300 Km
Registrert dato 30/06/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2956
Motorkraft 363 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 72 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3160 kg
Registreringsnummer DR76047
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF02K8GY3LGB37037
Referanse e4e0ed0c-b6ed-466a-95c1-6d2a91a5b73c

Tilbehør bil

Ford Explorer 3,0l V6 Ecobost ladbar hybrid 457hk AWD ST-Line aut

Kr 899 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisekontroll;Armlene ( stort);Bluetooth;Cruisecontrol med fartsbegrenser;DAB+;Elektriske seter m/ Minne;LED dioder baklys;LED kjørelys;Oppvarmet Ratt;Radio DAB+;SYNC 3;Aluminiumsfelger;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Avtagbart hengerfeste;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektrisk Bakluke;Elektrisk justerbar rattstamme;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Filskiftevarsler;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Integrert mobiltelefoni;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Keyless;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørke ruter;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Parkeringsassistent;Ryggekamera;Sentrallås;Skinnratt;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 - 17.00Rune Gravli
Bruktbilansvarlig
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger