2020 Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 418 900

Inkl. omregistrering

1
Automat
Bensin/Elektrisitet
17110Km
0
5

Detaljer

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 418 900

Inkl. omregistrering

Kontakt selger for visning/prøve : tlf 90762666 - mail: [email protected]

Topputstyrt Outlander Hybrid Instyle+ med Nybilgaranti til 28.11.2024/100.000 km står klar for sin nye eier hos oss på RøhneSelmer Alnabru. Er du på jakt etter en bil hvor du sitter høyt, har firehjulstrekk, automatgir og hybrid så er dette bilen for deg!

Bilen har skandinaviske spesifikasjoner som er beregnet for vårt nordiske klima så her ligger alt til rette for både korte og lange turer i vinterkulde såvel som sommervarme.

Outlander er klasseledende på bakseteplass samt størrelse på bagasjerom. Her er det plass til hele familien og enda litt fler.

BIlen hadde sist service i Mars 2021 og det er duket for rimelig bilhold i mange år fremover med denne fantastiske bilen.

Instyle+ betyr at bilen er topputstyrt. Blant annet har den:

Elektriske skinnseter -Adaptiv Cruise-Control -App-styrt parkeringsvarmer -Blindsonevarsling -Dynamiske hovedlys -Top view camera (360 grader), -LED-lys, -DAB -Navigasjon/Google maps via Apple Carplay og Android Auto.
og mye mer

Bagasjeromsvolumet er på hele 453 liter og 868 liter med nedfelte bakseterygger så her får du med deg alt du måtte trenge og enda litt til.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tillegsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Etter avtale, også i helger. Ring, sms eller send oss en mail så finner vi et tidspunkt som passer deg.

Spesifikasjoner

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 418 900

Inkl. omregistrering

Merke Mitsubishi
Modell Outlander PHEV
Variant Instyle+ 2,4 224hk
KM-stand 17110 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 230 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 40 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN JMBXDGG3WLZ012353
Referanse 45dee26d-71bd-4547-91c7-7d0aa090e753

Tilbehør bil

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 418 900

Inkl. omregistrering

Annet
18" alum.felger sommerhjul;2 ladekabler medfølger ;8" Touch skjerm ;Adaptiv Cruise Control;Airbag passasjersete med bryter;Apple Carplay og Android Auto;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatiske hovedlys;Automatiske nær/fjernlys;AUX / USB / 12 volt uttak ;Bagasjeromstrekk;Bakkestartassistanse;Blindsonevarsling i sidespeil;Dekktrykkvarsler;Delte bakseter;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer (Motor/Kupe) App-styrt;Dynamiske og adaptive hovedlys LED;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;El. 8-veis justering av førersete;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;EV Knapp;Farget glass;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Firehjulsdrift;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbart ratt;ISOFIX - barnesetefester;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Krom takrails;Kromlister rundt sidevinduene;Kupe og motorvarmer - drivstoffdrevet (Webasto);Lakkert takspoiler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED kjørelys;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtarmlene;Mitsubishi Power Sound System;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Navigasjon/Google map via apple carplay og android auto;Nedfellbare bakseter;Norsk tekst ;Nødhjelpsassistanse;Nøkkelfri adgang og start;Oppgradert lydanlegg med subwoofer;Oppvarmede seter;Oppvarmet Ratt;Parkeringssensorer - foran og bak;Radio/CD med DAB+;Regnsensor ;Ryggekamera med 360 grader topp view kamera ;Sentrallås fjernbetjent;Skinninteriør ;Skinntrukket ratt ;Sorte skinnseter (m/Diamant-mønster) ;Takrails - krom;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger