2020 Ford F-150 Raptor Raptor

Kr 1 349 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Bensin
250Km
0
4

Detaljer

Ford F-150 Raptor Raptor

Kr 1 349 000

Inkl. omregistrering

FORD F-150 RAPTOR

Første gangs registrering i Norge, og bilen har fullt momsfradrag.

Markedets råeste pickup. 10-trinss automat, 459 hestekrefter. Alt utstyr. Med dette råskinnet av en bil kan du trekke henger på 3500kg, og det gjør den lett. Dette er alt du drømmer om av arbeidsbil eller morobil. Kjøres på klasse B førerkort så dette er morro for alle og enhver.

Støtdemperne er laget av offroadspesialistene Fox Racing Shox, den er hevet ganske betraktelig og bilen er sju tommer bredere enn en standard Ford F-150. Støtdemperne, hevingen, spesielle fjærer og understellsdetaljer - blant annet bærebruer i støpt aluminium - gjør at denne bilen tåler en støyt. Ford Raptor er rett og slett laget slik at den tåler og hoppes med - og nå kan du gjøre det med hele familie om bord!

Fjæringsvei foran er 11,2 tommer, bak er det 12,1 tommer og 17-tommers felgene er skodd med 35-tommers dekk fra BGGoodrich All-Terrain. Dette gir den en enorm kapasitet til hurtig terrengkjøring

Vi levere biler over hele landet. Visning av bilen kan evt. foregå med facetime eller annen videochat, hvor selger går rundt bilen og viser deg det du ønsker å se. Vi kjører gjerne bilen hjem til deg for visning i Oslo og omegn. Vi desinfiserer bilen før og etter visning slik at du kan føle at det er en trygg visning. Ta kontakt og så finner vi en god løsning sammen!

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Rune Gravli Mob: 916 00 935 Mail: [email protected]

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil. Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Stanseveien. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Med forbehold om feil i annonse.

Spesifikasjoner

Ford F-150 Raptor Raptor

Kr 1 349 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell F-150 Raptor
Variant Raptor
KM-stand 250 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 460 HK
Karosseri type Pickup
Farge Hvit
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Bensin
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN 1FTEX1RG9LFB40752
Referanse 9f1dca11-8fa1-4bd7-8194-34b1bb92efa5

Tilbehør bil

Ford F-150 Raptor Raptor

Kr 1 349 000

Inkl. omregistrering

Annet
Armlene ( stort);Bluetooth;DAB+;Radio DAB+;Trailer Backup;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Elektrisk justerbar rattstamme;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Fabrikkmontert alarm;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Keyless;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Multifunksjonsratt;Mørke ruter;Navigasjonssystem;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Ryggekamera

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 - 17.00Rune Gravli
Bruktbilansvarlig


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger