2021 Kia e-Niro Exclusive

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Elektrisitet
17Km
0
5

Detaljer

Kia e-Niro Exclusive

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

Kontakt selger for visning/prøve : tlf 90762666 - mail: [email protected]

Ny leveringsklar e-Niro Exclusive.
Nybilgaranti på 7 år/150000 km, dette gjelder også bilens Litium-ion-batteri. Kia e-Niro en utrolig populær crossover, med rekkevidde på inntil 455 km og alt av utstyr, stort bagasjerom (451 lier) og flotte kjøreegenskaper. Kia e-Niro har det nyeste innen teknologi og sikkerhetssystemer, og med UVO-appen kan du fjernstyre klimaanlegget og lading av batteriet.

Kia e-Niro er både lett å kjøre og svært rask - de 204 hestekreftene tar deg fra 0 til 100 kilometer på 7,8 sekunder !

Varmepumpen henter varme fra bilens elektriske system, og du får derfor redusert strømforbruk. I tillegg har Kia utstyrt bilen med smarte løsninger som blant annet rattvarmer og den varmer batteriet under lading, noe som er smart med våre nordiske og kalde vinterforhold.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon eller flyplass. Vi tilbyr også fri frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Kia e-Niro Exclusive

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell e-Niro
Variant Exclusive
KM-stand 17 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN KNACC81GFM5063441
Referanse c695a665-1be0-453e-adaa-db1a51cc4b30

Tilbehør bil

Kia e-Niro Exclusive

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;Adaptiv Cruise Control;Airbag passasjersete med bryter;Apple Carplay og Android Auto;App-styrt parkeringsvarmer (Batteri/Kupe);Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Automatiske hovedlys;AUX / USB / 12 volt uttak ;Bakkestartassistanse;Batterivarmer;Blindsonevarsling i sidespeil;Dekktrykkvarsler;Delskinn seter;Delte bakseter;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Farget glass;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;JBL Premium Lydanlegg;Kjørecomputer;Kjøremodus (Eco/Eco+/Normal/Sport);Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Krom takrails;Lakkert takspoiler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Leveres med type 2 kabel;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon (10,25");Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede seter;Oppvarmet Ratt;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Ryggekamera med topp view (360 grader);Sentrallås;Sentrallås fjernbetjent;Servostyring;Skinntrukket ratt ;Stabilitetssystem antiskrens ;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran;Vinterhjul med Alum.felger og dekktrykksensorer

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger