2021 Kia e-Niro Exclusive

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

1
Automat
Elektrisitet
11Km
0
5

Detaljer

Kia e-Niro Exclusive

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

VI TILBYR VIDEOVISNING AV BILEN SLIK AT DET ER ENKLERE FOR DEG SOM KJØPER Å FÅ ET BLIKK AV BILEN UTEN Å UTSETTE DEG SELV ELLER ANDRE FOR COVID!

Helt ny leveringsklar e-Niro Exclusive med 204hk, 0-100 går unna på 7,8 sek.

Dette er en fantastisk bil med en rekkevidde på HELE 455km. Bilen er levert med "alt" utstyr og har godt med plass! Bagasjen rommer 450L.

Denne bilen kan forvarmes gjennom Kia UVO appen som gjør at du aldri trenger å sette deg inn i kald bil med mindre du ønsker en kald bil på en varm sommerdag!

Bilen selges inkl vinterhjul på ALU.felger

Nybilgaranti på 7 år/150000 km gjelder også for batteri

Av utstyr kan vi nevne :

 • Kia UVOapp
 • Delskinn seter
 • 3 fas til lading
 • Apple/android carplay
 • Eco/Eco+/Normal/Sport
 • Ryggekamera med 360 grader vinkel
 • Led lys
 • Bakkestart assistent
 • Oppvarmet ratt
 • STOR navigasjon 10,2"
 • Keyless GO
 • mer

Vi tar innbytte i alle merker, og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Ta kontakt med selger for mer info! Vi er behjelpelig med gunstig finansiering / forsikring. Selger kan treffes på tlf 90104717 (Robert) [email protected] frem til kl 22.00 alle dager.

Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil. Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd. Asker og Bærum. RøhneSelmer er Norges største Ford forhandler og har 5 avdelinger på Østlandet. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler på lager som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Kia e-Niro Exclusive

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell e-Niro
Variant Exclusive
KM-stand 11 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN KNACC81GFM5063443
Referanse ce270516-b627-4dce-99e8-e3e027274aa4

Tilbehør bil

Kia e-Niro Exclusive

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Annet
17" alufelger på sommerdekkene;3 Fas uttak;Adaptiv Cruise Control;Airbag passasjersete med bryter;Apple Carplay og Android Auto;App-styrt parkeringsvarmer (Batteri/Kupe);Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk klimaanlegg;Automatiske hovedlys;AUX / USB / 12 volt uttak ;Bakkestartassistanse;Batterivarmer;Blindsonevarsling i sidespeil;Dekktrykkvarsler;Delte bakseter;El innfellbare sidespeil);El justerbare og oppvarmede sidespeil;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Farget glass;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree system med Bluetooth;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kjøremodus (Eco/Eco+/Normal/Sport);Kollisjonsputer;Krom takrails;Lakkert takspoiler;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED kjørelys;Led-lys foran og bak;Lengdejusterbart ratt;Midtarmlene;Mørtonede ruter bak ;Multifunksjonsratt;Navigasjon (10,2");Nedfellbare bakseter;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede seter;Oppvarmet Ratt;Parkeringssensorer - foran og bak;Pollenfilter;Radio/CD med DAB+;Regnsensor;Ryggekamera med topp view camera (360 grader);Sentrallås;Sentrallås fjernbetjent;Skinntrukket ratt ;Stabilitetssystem antiskrens ;Tåkelys foran;Trafikkskiltgjenkjenning;Vinterhjul med Alum.felger og dekktrykksensorer;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Klimaanlegg med flere soner;Konstant fartsholder;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 17.00 

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00Robert Stål Nielsen
Selger

Tlf: 901 04 717

Knut H. Helgestad
Selger bruktbil

Tlf: 91365878


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger