2020 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin
4510Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

Pga smittesituasjonen i landet tilbyr vi nå fri frakt av bil i hele Norge!

Fantastisk DEMOBIL til salgs!

Ford Focus har blitt ny fra topp til tå og leverer teknologi og kjøreegenskaper på en imponerende måte. Her har du muligheten til å skaffe deg et aldri så lite smykke.

Denne bilen er altså ikke bare en oppdatering av den gamle, men i praksis en helt ny bil. Den har fått et flott nytt utseende både innvendig og utvendig, og denne bilen er også utstyrt med Fords helt nye automatgirkasse.

Den robuste og allsidige nye Focus Active leverer praktiske detaljer, fleksibilitet og funksjonelle løsninger. Økt sittehøyde og utvidete hjulbuer lar deg ta kontroll over veien. Active har også noe større dekk for å gjøre bilen mer stabil og enklere å håndtere i alle typer terreng.

Active er et helt nytt konsept for Focus. SUV-inspirert design blander sømløst form med funksjon for å levere en kupé som både er robust og elegant. En rekke smarte teknologier, inkludert valgbare kjøremoduser, gir deg kontroll over ditt eget eventyr.

Valgbare kjøremoduser i helt nye Ford Active sørger for at kjøreopplevelsen er personlig tilpasset, ved å endre gassresponsen, styringen, måten den skifter gir på, og mer. De syv ulike modusene er Normal, ECO, Sport, Komfort, Eco-komfort, Glatt og Grusvei. Så enten du cruiser nedover motorveien, eller takler gjørmete skogsveier, så hjelper helt nye Focus Active deg med å få det meste ut av hver kjøretur.

For mer informasjon kontakt Martin Hyzy på tlf 95138758 / [email protected] Fint om du tar kontakt i forkant, denne bilen er i daglig bruk og det vil gi oss tid til å ha bilen klar for deg.

Her er i tillegg noe av utstyret denne bilen har:

  • Navigasjon

-El. innfellbart hengerfeste

-Oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt

-Ford Pass Connect (modem med 4G internett tilgang)

-Filskiftevarsler -Unnamanøvreringssassistent

-Nedbremsing etter kollisjon

-Elektriske vindusheiser foran og bak

-Ryggekamera med avstandsføler foran/bak

-Nøkkelfritt system

-Valgbare kjøremoduser (Normal, Sport, Eco, Glatt, Grusvei)

-Elektrisk håndbrekk

+++ mye, mye mer! Sjekk full utstyrsliste øverst for mer.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avd Alnabru. Vi har vært Ford forhandler i Oslo siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stor utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt. Vi leverer biler over hele landet, og er behjelpelige med frakt av bil.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

VELKOMMEN TIL HYGGELIG OG TRYGG HANDEL!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Active aut
KM-stand 4510 Km
Registrert dato 30/12/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 117 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1970 kg
Registreringsnummer DR86379
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0PXXGCHPLB27853
Referanse e97c5e14-cad5-4f78-a9c9-ad92d948d105

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 425 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 høytalere;18" alufelger på sommerdekkene;230V uttak i midtkonsoll bak;8 veis el.justering av førersetet;8" Touch skjerm ;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Adaptive LED hovedlys og LED kjørelys);Apple Carplay og Android Auto;App-styrt Kupe/Parkeringsvarmer;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatisk bakluke;Automatisk fjernlys;Automatisk klimaanlegg ;Automatiske nær og fjernlys;AUX / USB / 12 volt uttak ;B&O Lydanlegg med 10 høyttalere og subwoofer;Bakkestartassistanse;Batterivarmer;Bensindrevet motor/kupevarmer med tidsur;BLIS blindsonevarsler;DAB+ radio ;Dekktrykkvarsler;Dynamiske og adaptive hovedlys LED;Dørkantbeskyttere;El. åpning av bakluke;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Fører-assistpakke;Handsfree bluetooth ;Headup display;KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start);Komfortpakke ;Lettmetall sommer/vinterhjul;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Oppvarmet Ratt;Parkeringssensor foran og bak;Regnsensor ;Ryggekamera;Semsket skinn;Skinntrukket ratt ;Tilhengerfeste - elektrisk innfellbart;Trafikkskiltgjenkjenning;Bagasjeromstrekk;El.vinduer bak ;Elektriske speil;Ford Power startknapp;Korsryggstøtte fører;Metallic Lakk

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger