2021 Ford Ranger Raptor Double Cab 2,0 TDCi 213 hk aut

Kr 709 000

Inkl. omregistrering

2021
Automat
Diesel
3000Km
1996
4

Detaljer

Ford Ranger Raptor Double Cab 2,0 TDCi 213 hk aut

Kr 709 000

Inkl. omregistrering

Kontakt selger for visning/prøve : tlf 90762666 - mail: [email protected]

Demobil - Ranger Raptor Double Cab 213hk bi-turbo 4x4 aut pickup med mye utstyr og rampete design.

Stabil pickup som gir deg deg en like stor kjøreglede på landeveien og offroad. Noe mykere understell/fjæring enn Wildtrak gjør bilen til en suveren kombinasjonsbil til både trekk av henger samt uten henger. Bilen er også utstyrt med flere valg av kjøremodus for at kjøreopplevelsen skal bli optimal på ulike underlag.

Komplette vinterhjul på alum.felger tilbys til hyggelige kr 15000,- Lastebøylene som er montert over plan kan lett fjernes. (Thule skiholdere for 2 til 6 par ski passer på bøylene)

UTSTYRS-BESKRIVELSER :

 • Drivingmode (Normal/Sport/Glatt,Gress,Vått/BAJA/Sand,Gjørme/Stein)
 • FOX dempere
 • Ekstra tykk beskyttelsesplate i høyfast stål som beskytter understellet på bilen i ulent terreng
 • Premium delskinn seter foran m/Raptor Logo og 6-veis elektrisk justering
 • Raptor sportsratt
 • Parkeringsvarmer (Webasto) med fjernkontroll
 • Ryggesensor og ryggekamera
 • BI-Xenon m/LED Kjørelys
 • Navigasjon og Apple Carplay (SYNC 3) -Radio med DAB+
 • Filholder assistent og skiltgjennkjenning
 • Sort Raptor grill og sorte stigtrinn med raptor detaljer
 • Rattgiring
 • 4X4 (Firehjulstrekk)
 • 28 cm bakkeklaring
 • 2500 kg hengervekt
 • Låsbart sort rulledeksel på planet i aluminium
 • Motor/ kupevarmer m. fjernkontroll
 • 10 trinns automat
 • Handsfree bluetooth system med stemmestyring
 • Biturbo 213 hk
 • Cruisekontroll
 • Ford Pass Connect (Gir deg konstant informasjon om bilen samt fj.st start/stop via din smart-telefon)

Chassiset er utviklet av Ford Performance for å tåle juling i ulendt terreng, og hjuloppheng er spesielt utformet for å prestere i tøft terreng og i høy hastighet.

Beskyttelsesplaten, som på en ordinær Ranger er 1,4 mm, er forsterket og er på Raptor-utgaven hele 2,3 mm, med høyfast stål. Det skal hindre skader ved kjøring i terrenget. Hjulbuene er også blitt større, og som standard kommer den med 17 tommers unike BF Goodrich 285/70 all terrain dekk. Nye Ranger Raptor er også utstyrt med 332 mm ventilerte bremseskiver foran og bak.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon eller flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Man - Fre 08-17 Torsdag 08-19 Lørdag 10-15

Spesifikasjoner

Ford Ranger Raptor Double Cab 2,0 TDCi 213 hk aut

Kr 709 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger Raptor
Variant Double Cab 2,0 TDCi 213 hk aut
KM-stand 3000 Km
Registrert dato 26/02/2021
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1996
Motorkraft 213 HK
Karosseri type Pickup
Farge Hvit
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer DR91789
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN 6FPPXXMJ2PLS50137
Referanse 489a0653-0ff7-4808-a87c-f951dc39d49e

Tilbehør bil

Ford Ranger Raptor Double Cab 2,0 TDCi 213 hk aut

Kr 709 000

Inkl. omregistrering

Annet
17"Alum.felger på sommer med 285/70 dekk;230V uttak i midtkonsoll bak;8" Touch skjerm ;Adaptive Bi-xenon med led kjørelys og baklys;Airbag passasjersete med bryter;Apple Carplay og Android Auto;Automatgir;Automatisk avblendbart bakspeil;Automatiske nær/fjernlys;AUX / USB / 12 volt uttak ;Avtagbart hengerfeste;Bakkestartassistanse;Cruisekontroll;Drivstoffdrevet parkeringsvarmer MED fjernkontroll;El justerbare og oppvarmede sidespeil;El. 8-veis justering av førersete;El. 8-veis justering av passasjersete;Elektriske vinduer bak;Elektriske vinduer foran;ESP antiskrens;Farget glass;Filskiftevarsler med Lanekeeper;Firehjulsdrift;Flere valg av kjøre-mode for varierende kjøreunderlag ;Ford Easy fuel system for korrekt drivstoff;Ford Power startknapp;FORD SYNC med nødhjelpassistanse;Forsterket offroad beskyttelsesplate under motor og bil;Føreroppmerksomhetsovervåkning;Handsfree system med Bluetooth;Hengerfeste;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering på begge setene foran;Kupe og motorvarmer - drivstoffdrevet (Webasto);Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED kjørelys;Lengdejusterbart ratt;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Mørtonede ruter bak ;Navigasjon ;Norsk tekst ;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede seter;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet Ratt;Plan-cover (låsbart) og bed-liner (beskyttelse på gulv i plan);Pollenfilter;Premium delskinn sportseter med Raptor logo med elektrisk justering av forsetene;Premium lydanlegg;Radio/CD med DAB+;Raptor offroad utvendig styling-pakke;Rattgiring;Regnsensor;Ryggekamera;Ryggesensor ;Sentrallås fjernbetjent;Skinntrukket ratt ;Sportsratt med Raptor logo;Stabilitetssystem antiskrens ;START - STOPP system /spar drivstoff og miljø!;Stigtrinn (side-steps) med Raptor detaljer;SYNC 3;Trafikkskiltgjenkjenning;Tåkelys foran

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00
Vegar Jakobsen
Salgskonsulent bruktbil

Tlf: 90762666

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger