2019 Ford F-serie Limited 457HK

Detaljer

2019 Ford F-serie Limited 457HK

Kr 799 000

Inkl. omregistrering

En strøken F-150 Limited med Raptor motor med over 450 hestekrefter har funnet veien til oss på RøhneSelmer Alnabru. Dette er en kjøremaskin uten like og har du ikke prøvd den enda er det bare å glede seg. Her får du den ultimate blandingen av komfort, plass til alt, krefter og ikke minst oser den av maskulinitet.

Dette er Limited utgaven med motor som skiller seg ut i mengden. Limited betyr at den har alt tenkelig utstyr og enda ganske mye mer. Du kan trygt dra på langtur og sitte komfortabelt i de fantastiske skinnsetene som i tillegg har innebygd kjøling for de varme sommerdagene og skulle du trenge å parkere trangt så kan den gjøre det helt automatisk for deg med parkeringsassistent.

Skulle du trenge å trekke henger kan denne dra 3500kg helt uten problemer og på de mørke vinterveiene kan du være trygg på at bilen er utstyrt med led-lys overalt!

Det hele starter med å trykke 2 ganger på fjernkontrollen til bilen. Du hører brommingen fra den herlige V6 motoren setter igang. Når du så går bort til bilen låser den seg opp automatisk i det du tar i dørhåndtaket. Samtidig kommer stigtrinnene helautomatisk ut for å hjelpe deg komfortabelt inn og ut av bilen. Man kan rett og slett ikke la være å smile når du vet at dette er bilen du skal ut å kjøre.

Innvendig har bilen alt du kan tenke deg av komfort. Varme i rattet, komfortable skinnseter med helelektrisk justering og minnefunksjon, 360 grader ryggekamera, adaptive cruise-control og mye mye mer. Skulle du trenge å justere pedalene etter din kjørestilling kan disse elektrisk justeres opp og ned.

Når du så er ute på veien så har bilen alt det du trenger av sikkerhet og assistansesystemer. I tillegg til Adaptive Cruise-Control har den blindsonevarsling, 360 grader ryggekamera, Lane assistanse og mye mer.

Kupeen blir automatisk mer hyggelig og lys ved at panorama soltaket gir herlig dagslys hele kjøreturen. Er du glad i å høre på musikk er det bare å skru opp Bang&Olufsen lydanlegget, dette spiller meget bra! Du kan selvfølgelig koble på Apple Carplay, hvis ikke så har bilen også Bluetooth & Dab+

Tar du deg en tur utenfor bilen og skal ha noe i planet kan du enkelt åpne lemmen ved å trykke på fjernkontrollen din, eller helt tradisjonelt knappen på planet. Det er montert beskyttelse over planet som også tar seg veldig godt ut sammen med resten av bilen. Dette er en høy bil men det har Ford selvfølgelig tenkt på. Det er egne stigtrinn for å komme seg i høyden til planet bak på hver side.

Vi kan også skilte med at bilen har 22" sommerhjul & 20" vinterhjul. Begge deler er i veldig god stand og av kvalitetsmerke. Ekstralys integrert i speil hvis du ønsker å lyse ut til sidene har denne fantastiske utstyrsbomben også. I tillegg har den også egen kodelås på døren hvis du skulle trenge enda en måte å komme deg inn i kupeen på. Bakseter følger selvfølgelig også med til bilen.

Overbevist enda?

Ring oss gjerne for en hyggelig pickup-prat :)

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell F-serie
Variant Limited 457HK
KM-stand 63 050 Km
Registrert dato 06/06/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3487
Motorkraft 457 HK
Karosseri type Pickup
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Bensin
Vekt 3062 kg
Registreringsnummer AS58103
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Garanti Ny bil
VIN 1FTEW1EG2KFA00369
Referanse b579a718-6a5f-4ab3-b3a5-5e6d8fe6e4e9

Annet

Tilbehør bil
20" Vinterhjul
22" Sommerhjul
360 Grader ryggekamera
Adaptiv Cruise Control
Apple Carplay og Android Auto
B&O Lydanlegg med 10 høyttalere og subwoofer
Blindsonevarsling i sidespeil
DAB+ radio
Elektrisk justering av pedaler
Elektrisk rattjustering
Elektrisk soltak
Elektrisk vindu i bakrute
Elektriske seter
Elektriske stigtrinn
Filskifteassistanse
Fjernstart på nøkkel
Fjernstyrt åpning av lem
Ford SYNC
Hengerfeste
Keyless
Kjøling i seter
Kjørecomputer
Kodelås på dør
Lane-Assist
Led-lys foran og bak
Markeringslys i speil
Oppvarmet ratt
Panoramatak
Parkeringsassistent
Planlokk
Skinnseter
Stigtrinn (elektriske) på begge sider

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser