2021 Ford Kuga 2,5 PHEV Vignale

2021 Ford Kuga 2,5 PHEV Vignale

Kr 475 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2021
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 23 500 Km
  • 2488
  • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Kuga 2,5 PHEV Vignale

Kr 475 000

Inkl. omregistrering

Er du ute etter en komfortabel bil med plass til hele familien men har behov for høy bakkeklaring og ønske om å kunne kjøre på ren elektrisitet på de korte turene? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en toppspekket og tilnærmet ny Ford Kuga med gullrekka bestående av hybrid drivlinje, høy bakkeklaring og lassevis med utstyr. Kuga har i alle år vært en salgsuksess i Norge, og det er ikke vanskelig å forstår hvorfor. Her får du masse ustyr, en høy sittestilling og hybrid drivlinje til en pris som ingen konkurrenter kan måle seg med. Takket være en elektrisk hjelpemotor kan bilen kjøre inntil 56km på ren elektrisitet, noe som er behagelig, økonomisk og ikke minst miljøvennlig!

Bilen vi har for salg har meget lav kilometerstand og fremstår såklart som ny og i topp teknisk stand: -EU-godkjent til 2025 -Nybilgaranti til 2026 -Sommer- og vinterdekk i topp stand her ligger det med andre ord an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Vignale er toppmodellen av Kuga, så her sier det seg selv at du får mye flott utstyr: -Interiør i fullskinn som gir overlegen slitestyrke og kvalitetsfølelse -Panoramaglasstak som kan åpnes for å slippe inn både lys og frisk luft -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Elektrisk innsvingbar tilhengerfeste som gjør at du med et tastetrykk kan trekke tilhenger inntil 1500kg! -Elektrisk bakluke som du kan betjene med knapp fra førersete, nøkkel eller bakluke. Kan i tillegg åpnes med fotsensor slik at du enkelt kan laste inn i bilen uten å sette fra deg handleposer på bakken! -Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak som gjør parkering meget enkelt -Nøkkelløs inngang og start som betyr at du alltid kan beholde nøkkelen i lomma -Elektrisk setejustering som gjør det enkelt å finne en behagelig sitteposisjon -Oppvarmet sete, ratt og frontrute som gjør at du aldri mer vil fryse eller skrape is av frontruta -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -DAB+ radio som gir tilgang til utallige kanaler her mangler det med andre ord ikke mye!

Ford Approved garanti - trygghet for problemfritt bilhold: • Landsdekkende garanti hos en av våre 70 autoriserte Ford forhandlere • En Ford Approved bruktbil leveres med komplett servicehistorikk iht. produsentens krav • En Ford Approved bruktbil har gjennomgått en grundig kvalitetskontroll før levering • 30 dager / 1000 km bytterett • Leveres med minimum 24 måneders garanti • Mobilitetsgaranti med 12 måneders veihjelpsprogram Ford Assistanse Ford Approved = trygghet satt i system

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,5 PHEV Vignale
KM-stand 23 500 Km
Registrert dato 12/04/2021
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2488
Motorkraft 224 HK
Karosseri type SUV
Farge Hvit
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2320 kg
Registreringsnummer DR92445
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0FXXWPMHMJ54855
Referanse de69b6c3-bd1c-4390-93b8-a321fe9d3d2c
Nyttelast 476

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruise Control
Adaptive LED hovedlys
Automatisk avblendbart bakspeil
Bluetooth handsfree med audio streaming
Cruisekontroll
DAB+ radio
EV Knapp
Ford Power startknapp
KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start)
Regnsensor
Skinninteriør
2 SONE KLIMA
Automatgir
Hengerfeste
ISOFIX - barnesetefester
Ryggekamera
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser