2018 Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

2018 Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 338 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2019
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 42 960 Km
  • 1998
  • Dører 5

Detaljer

2018 Mitsubishi Outlander Instyle+ Plug-In Hybrid EV

Kr 338 900

Inkl. omregistrering

Er du ute etter en velkjørende SUV med firehjulstrekk, automatgir og høy bakkeklaring? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en meget velholdt Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid. Bilen har den velkjente kombinasjonen av el-motor og bensinmotor som gir stor fleksibilitet på langtur men fortsatt har et ønske om å kjøre rent elektrisk på korte turer. Bra for både lommebok og miljøet!

Bilen vi har for salg er i topp teknisk stand: -EU-godkjent til august 2022 -Siste service utført november 2021 -Sommer- og vinterdekk i god stand -Nybilgaranti til september 2023 her ligger det med andre ord an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Instyle+ er en meget velutstyrt utgave av Outlander, her får du masse utstyr som gjør kjøreturen komfortabel -Interiør i fullskinn med elektrisk justering på førersete -Rockford Fosgate-stereo som spiller meget klart -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt deg -Tilhengerfeste som kan trekke hele hele 1500kg! -360-graders ryggekamera som gir utrolig god oversikt under rygging -EV-knapp som gjør at du kan låse bilen til å kjøre på ren strøm -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Elektrisk bakluke som gjør at du kan betjene bakluka med et tastetrykk -Oppvarmet ratt. Utrolig deilig på vinteren! -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -DAB+ radio som gir tilgang til utallige radiokanaler -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon og mye, mye mer!

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mitsubishi
Modell Outlander
Variant Instyle+ Plug-In Hybrid EV
KM-stand 42 960 Km
Registrert dato 25/02/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 41 g/km
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2370 kg
Registreringsnummer NF93035
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN JMBXDGG2WJZ010651
Referanse 652cf58b-c1b6-4c0a-95f3-68fc7cd326c0

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruise Control
Bluetooth handsfree med audio streaming
DAB+ radio
Elektrisk bakluke
Handsfree bluetooth
Helskinn
Multifunksjonsratt
Navigasjon
Oppvarmet Ratt
Rockford Fosgate
Ryggekamera
Ryggesensor
ABS bremser
Aircondition
Antispinn
Automatgir
Elektriske speil
Isofix barnesetefesting
Keyless
Metallic lakk
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Regnsensor
Sommerhjul
Vinterhjul
Xenonlys

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser