2017 Lexus RX 450h F-Sport

Detaljer

2017 Lexus RX 450h F-Sport

Kr 578 900

Inkl. omregistrering

Er du ute etter det ypperste man kan få tak på i SUV-segmentet? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en topputstyrt Lexus RX450h F-sport. Lexus RX har helt siden den ble lansert vært en salgsuksess i Norge, og det er ikke uten grunn. Lexuseiere er blant de aller mest lojale kundene, og topper gang etter gang statistikken over de mest fornøyde eierne. Bilen har den norske gullrekka bestående av firehjulstrekk, automatgir og hybrid drivlinje. Dette gjør bilen lettkjørt, effektiv og drivstofføkonomisk. Takket være fantastiske skinnstoler sitter man utrolig behagelig. Selv den lengste turen blir en lek i denne vanvittige kjøremaskinen, og med firehjulstrekk kommer du deg enkelt opp den siste bakken på vei til hytta mens naboen står igjen i bunnen.

Bilen vi har for salg har hatt en eier og bærer preg av forsiktig bruk og meget godt vedlikehold -Siste service utført juni 2021 -EU-godkjent til september 2023 -Sommer- og vinterdekk i god stand her ligger det med andre ord an til rimelig bilhold i lang tid fremover

Som navnet tilsier har F-sport enormt med utstyr: -Interiør i helskinn med elektrisk setejustering på både fører- og passasjerside -Stereo fra Mark Levinson med 15 høytalere som spiller meget klart -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -LED-hovedlys med automatisk dimming -Elektrisk bakluke som betyr at du kan betjene luka med et tastetrykk -Head up display som viser viktig informasjon direkte i frontruta så du ikke trenger å fjerne fokus fra veien -Nøkkelløs inngang og start som gjør at du kan beholde nøkkelen i lomma hele tiden

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Lexus
Modell RX
Variant 450h F-Sport
KM-stand 86 000 Km
Registrert dato 04/01/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3456
Motorkraft 262 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 127 g/km
Farge Blå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2715 kg
Registreringsnummer BT55927
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN JTJBGMCA902015954
Referanse df8210b5-c546-4128-a63a-461011a773aa

Annet

Tilbehør bil
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser