2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 258 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2019
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 62 193 Km
  • 998
  • Dører 5

Detaljer

2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut

Kr 258 900

Inkl. omregistrering

Er du ute etter en velkjørende stasjonsvogn med mye plass, godt med utstyr og ekstremt gode kjøreegenskaper? Hos oss på Ford Alnabru har vi nå inne en meget velholdt Ford Focus ST med automatgir. Da Focus ble lansert ble den lovpriset for sine gode kjøreegenskaper og mange praktiske løsninger. Her får du en romslig bil som er komfortabel og lettkjørt, men samtidig innbyr til en mer sportslig kjørefølelse når det er ønskelig. Takket være automatgir er bilen enkel å bruke by samtidig som det store bagasjerommet gjør det enkelt å ta med hele familien på langtur.

Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge, har hatt en eier og bærer preg av god oppfølging_ -Nybilgaranti til februar 2024 -Siste service utført oktober 2020 (serviceintervall på 30 000km/24 måneder) -EU-godkjent til februar 2023 -Sommer- og vinterdekk i god stand her ligger det med andre ord an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Eksemplaret vårt er godt utstyrt: -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Nøkkelløs inngang og start som betyr at du kan ha nøkkelen i lomma hele tiden -Elektrisk bakluke som gjør at du kan åpne nøkkelen med et tastetrykk -Head Up Display som viser viktig informasjon direkte i frontruta som gjør at du ikke trenger å fjerne fokus fra veien -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Parkeringssensorer foran og bak som gjør parkering meget enkelt -Oppvarmet frontrute som enkelt fjerner is og dugg fra ruta -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -DAB+ radio som gir tilgang til utallige radiokanaler og mye, mye mer!

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line aut
KM-stand 62 193 Km
Registrert dato 15/02/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 117 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1970 kg
Registreringsnummer DR60308
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0PXXGCHPKC32863
Referanse d2a57c99-318f-47f4-be03-602fefe373ce
Nyttelast 525

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruise Control
Cruisekontroll
DAB+ radio
Elektrisk bakluke
KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start)
Automatgir
Bagasjeromstrekk
ISOFIX - barnesetefester
Vinterhjul
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Manuelt klimaanlegg
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser