2018 Ford F-Serie F-150 Raptor 5-seter

Detaljer

2018 Ford F-Serie F-150 Raptor 5-seter

Kr 1 350 000

Inkl. omregistrering

Ford F-150 Raptor Markedets aller råeste pickup med en helt legendarisk status i bilmarkedet. Som Ford selv sier: Dette er sportsbilens pickup. Hos oss på Ford Alnabru har vi nå inne en topputstyrt F-150 Raptor med 5 seter.

Ford F-150 Raptor er en stor bil, men takket være motor på hele 457 hestekrefter sammen med ti-trinns automatkasse og FOX-dempere byr bilen på en helt rå kjøreopplevelse. 0-100 går unna på rett i overkant av 5 sekunder, noe som vel kan sies å være helt sinnsykt for en bil av denne størrelsen. Baksetene i bilen kan enkelt vippes opp så du får et stort varerom med plass til det meste.

Det oppgraderte understellet fra Fox Racing Shox gjør bilen komfortabel, men overlater ingen tvil om at bilen er robust og kan hamle opp med de fleste underlag. Denne bilen er laget for å kjøre fort- uansett hva slags kjøreforhold du måtte utsette den for. Og best av alt: her kan du takket være 5 seter ta med hele familien på utflukt. I tillegg til å være fryktelig rask er dette et arbeidsjern uten like. Her kan du trekke tilhenger på hele 3500kg, og det uten at du kjenner noe særlig til det.

Tross sine rause utvendige mål er bilen grei å navigere takket være 360-graders ryggekamera, parkeringsensorer og selvfølgelig en høy sittestilling som gir deg oversikt over det aller meste. Bilen er mye mer lettkjørt enn man kanskje skulle tro.

I tillegg til å være et arbeidsjern er bilen overraskende komfortabel, og det mangler ikke noe på utstyrsfronten. Her får du et flott interiør i fullskinn med oppvarming og nedkjøling av setene foran, oppgradert lydanlegg fra Bang & Olufsen, panoramatak som kan åpnes og elektrisk justering av det meste. Mange biler kan skilte med elektriske seter, men få biler har elektrisk justering av ratt, pedaler og luke på bakruta. Det har Ford F-150 Raptor! I tillegg til dette har bilen mye flott utstyr som skiller den fra en alminnelig pickup:

-Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Dempere fra Fox Racing Shox som gir bilen en unik kjørefølelse -360-graders ryggekamera som gjør parkering enkelt. Fint hjelpemiddel i en såpass stor bil -Bang & Olufsen lydanlegg som spiller meget klart -Glasstak med takluke som kan åpnes -Elekrisk justering av fører- og passasjersete -Tilhengerfeste som kan trekke hele 3500kg -360-graders ryggekamera som gjør bilen enkel å parkere og navigere på trange plasser og mye, mye mer!

Om bilens rause utstyrsliste ikke skulle være nok er vi behjelpelig med montering av ekstrautstyr- om du skulle ha ønsker for mer lys eller annet utstyr.

Bilen vi har for salg er meget godt fulgt opp og er i topp teknisk stand: -Siste service utført oktober 2021 -EU-godkjent til oktober 2023

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell F-Serie
Variant F-150 Raptor 5-seter
KM-stand 69 000 Km
Registrert dato 21/11/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3490
Motorkraft 457 HK
Karosseri type Pickup
Farge Svart
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 3198 kg
Registreringsnummer DR37450
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN 1FTFW1RG5JFA05126
Referanse a1d36033-d4e6-48bb-8962-bf0e29dba4ce

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruise Control
Apple Carplay og Android Auto
Bang & Olufsen lydanlegg
Blindsonevarsling i sidespeil
Bluetooth handsfree med audio streaming
Cruisekontroll
DAB+ radio
Elektrisk justering av ratt og pedaler
Firehjulsdrift
Handsfree bluetooth
KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start)
Navigasjonssystem
Oppvarmet ratt
Panoramatak
Ryggesensor
Skinninteriør
ABS bremser
Aircondition
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatgir
Automatisk klimaanlegg
Elektrisk soltak
Elektriske vinduer bak
Elektriske vinduer foran
Helskinnseter
Hengerfeste
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Kollisjonsputer
Metallic lakk
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Ryggekamera
Servostyring
Skinnratt
Sommerhjul
Vinterhjul

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser