2018 Skoda Octavia 1,8 TSI 180hk 4x4 aut

2018 Skoda Octavia 1,8 TSI 180hk 4x4 aut

Kr 289 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2017
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 79 095 Km
  • 1798
  • Dører 5

Detaljer

2018 Skoda Octavia 1,8 TSI 180hk 4x4 aut

Kr 289 000

Inkl. omregistrering

Er du ute etter en bil med høy bakkeklaring, stort bagasjerom og utstyr i massevis? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en flott Skoda Octavia Scout.
Octavia Scout er bilen for deg som trenger en bil med høy bakkeklaring og god fremkommelighet men samtidig ønsker en lettkjørt og meget komfortabel bil med plass til hele familien. Bilen er basert på en vanlig Octavia, men har fått enda høyere bakkeklaring, enda bedre bedre fremkommelighet og enda tøffere design. Med andre ord, en bil som er perfekt for norske vinterveier!

Skoda Octavia har et av klassens største bagasjerom. Her får du med deg hele familien og masse bagasje på hyttetur. Om behovet for enda mer plass er tilstede kan bakerste seterad legges ned helt flatt slik at du får et stort lasterom som sluker det meste. Perfekt for turer til IKEA eller om du skal hjelpe junior å flytte.

Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge, har hatt en eier siden ny og bærer preg av god oppfølging: -Alle servicer utført på merkeverksted med siste utført i juni 2022 -Leveres med nybilgaranti til august 2022 og deretter bruktbilgaranti -EU-godkjent til mai 2023 -Sommer- og vinterdekk i god stand her ligger det med andre ord an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

I tillegg til å være er i topp teknisk stand er bilen vi har for salg meget velutstyrt: -Avtagbart tilhengerfeste som kan trekke hele 1600kg -Webasto med fjernkontroll som gjør at du kan komme til ferdig oppvarmet og isfri bil hver morgen -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og justerer den etter trafikken rundt -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Elektrisk setejustering med minne på førerstol -Ryggekamera som gjør parkering meget enkelt -Xenonlys som gir utrolig godt lys på mørke vinterveier -Isofix festepunkter for enkel og trygg forankring av barneseter -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop og mye, mye mer!

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Skoda
Modell Octavia
Variant 1,8 TSI 180hk 4x4 aut
KM-stand 79 095 Km
Registrert dato 04/08/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1798
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 158 g/km
Farge Blå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2092 kg
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN TMBLD9NE1J0116811
Referanse 974d67e2-065f-461b-8508-ae87af371a72
Nyttelast 570

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisecontrol
Avtagbart tilhengerfeste
Cruisekontroll
Automatgir
Ryggekamera
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser