2020 Volvo XC90 T8 390hk AWD R-design

2020 Volvo XC90 T8 390hk AWD R-design

Kr 879 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2019
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 31 774 Km
  • 1969
  • Dører 5

Detaljer

2020 Volvo XC90 T8 390hk AWD R-design

Kr 879 900

Inkl. omregistrering

En topputstyrt og meget velholdt Volvo XC90 T8 R-design har ankommet oss på Røhneselmer Alnabru

XC90 er bilen for deg som ønsker en stor bil med firehjulstrekk, høy sittestilling og alt tenkelig utstyr som kan kjøres meget rimelig takket være hybrid drivlinje. Firehjulstrekk og høy bakkeklaring gjør at du enkelt kommer deg opp den siste bakken til hytta, og hybrid drivlinje gjør at du kan kjøre på ren strøm på korte turer. Godt for både miljø og lommebok!

Her får du en kruttønne uten like takket være kombinasjon av en sprek bensinmotor på hele 320hk sammen med en effektiv elmotor på 88hk. Du har kraftoverskudd til å ta forbikjøringer uten problem men samtidig et lavt drivstofforbruk og mulighet for 100% elektrisk kjøring på småturer.

Med 7 seter, enormt bagasjerom og mulighet for å trekke tilhenger på opptil 2400kg får du enkelt med deg hele familien og masse bagasje. Når de to bakerste setene er nedslått har du et enormt bagasjerom på hele 600 liter, her får du med deg det meste!

Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge, og skiller seg ut fra andre XC90 med en vanvittig utstyrsliste, her har første eier virkelig dratt på under bestilling av ekstrautstyr:

-R-design skinninteriør med elektrisk justering med minne på fører- og passasjersete -Luftfjæring som gjør at bilen duver behagelig over ugjevnheter i veien -Head up display som viser deg viktig informasjon direkte i frontruta -Svingbare aktive LED hovedlys med fantastisk lysbilde -Bowers & Wilkins lydanlegg som spiller meget klart -Innsvingbart tilhengerfeste som kan trekke hele 2400kg! -Teknikkpakke pro -Ryggmassasje i forseter. Herlig på lengre turer -Panoramatak. Barnas favoritt! -Adptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Luftfjæring som duver behagelig over alle ujevnheter -360-graders ryggekamera som gjør parkering meget enkelt -Oppvarmede seter foran og bak -Elektrisk bakluke som gjør at du kan betjene bakluka med et tastetrykk -Volvo On Call -Nøkkelløs inngang og start som betyr at du kan beholde nøkkelen i lomma hele tiden -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Parkeringsvarmer med timer som gjør at du alltid kan komme til ferdig oppvarmet bil og mye, mye mer!

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Volvo
Modell XC90
Variant T8 390hk AWD R-design
KM-stand 31 774 Km
Registrert dato 09/12/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 390 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 56 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2980 kg
Registreringsnummer DR75839
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN YV1LFBMUDL1585382
Referanse 783f2ba2-7cfd-4aca-88d0-a0f119929c1d
Nyttelast 582

Annet

Tilbehør bil
360-graders ryggekamera
Adaptiv Cruisecontroll
Bowers & Wilkins lydanlegg
Elektrisk bakluke
Headup display
Innsvingbart tilhengerfeste
Luftfjæring
Massasje i seter
Nøkkelløs inngang og start
Panoramatak
Parkeringsvarmer med timer
R-design
Svingbare aktive LED hovedlys
Teknikkpakke pro
Volvo On Call
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser