2016 Mazda CX-3 2,0 150hk Optimum AWD aut

2016 Mazda CX-3 2,0 150hk Optimum AWD aut

Kr 208 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2016
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 71 731 Km
  • 1998
  • Dører 5

Detaljer

2016 Mazda CX-3 2,0 150hk Optimum AWD aut

Kr 208 900

Inkl. omregistrering

En meget velholdt og topputstyrt Mazda CX-3 har funnet veien til oss på Røhneselmer Alnabru

Utvendig Mazda CX-3 har et sporty men klassisk design. En flott rødfarge kombinert med mørke detaljer gir bilen ett flott inntrykk. Bilens utvendige mål er små nok til at den er enkel å navigere i by, men takket være høy bakkeklaring og firehjulstrekk fungerer bilen svært godt på snødekte vinterveier. Med andre ord: en bil som er som skapt for norske forhold!

Innvendig Her sitter du høyt og trygt med god oversikt i alle retninger. Berøringsskjerm og praktisk plassert betjeningflate sikrer god brukervennlighet. Det er enkelt å betjene bilens funksjoner uten å fjerne fokus fra veien. Interiør i fullskinn, adaptiv cruisekontroll og ryggekamera gjør bilen lettkjørt og byr på mye kjøreglede- på korte og lange turer! Baksetet tilbyr god beinplass, og seteryggen kan legges ned ved behov for enda mer plass i baksetet.

Bilhold -Siste service utført januar 2022 -EU-godkjent til mai 2024 -Sommer- og vinterdekk i god stand her ligger det med andre ord an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Optimum er toppmodellen hos Mazda. Her får du en svært velutstyrt bil som blant annet har følgende utstyr: -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Interiør i skinn/alcantara for overlegen slitestyrke og kvalitetsfølelse -Nøkkeløs inngang og start som betyr at du kan beholde nøkkelen i lomma hele tiden -Head up display som viser deg viktig informasjon direkte i frontruta -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Ryggekamera som gjør parkering meget enkelt -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop og mye, mye mer! Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mazda
Modell CX-3
Variant 2,0 150hk Optimum AWD aut
KM-stand 71 731 Km
Registrert dato 02/03/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1998
Motorkraft 150 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 146 g/km
Farge Rød
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1785 kg
Registreringsnummer KJ21265
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN JMZDKFW7A20135126
Referanse a89da626-4646-4662-b539-562320bee2f2
Nyttelast 445

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruisecontroll
Headup display
Linjeassistent
Nøkkelløs inngang og start
Ryggekamera
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser