2017 Audi A4 Avant 1,4 TFSI 150hk aut

2017 Audi A4 Avant 1,4 TFSI 150hk aut

Kr 198 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2016
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 119 489 Km
  • 1395
  • Dører 5

Detaljer

2017 Audi A4 Avant 1,4 TFSI 150hk aut

Kr 198 900

Inkl. omregistrering

En meget velholdt Audi A4 med sprek og drivstoffgjerrig bensinmotor har ankommet oss hos Røhneselmer Alnabru. Audi A4 har i alle år vært en av de mest populære stasjonsvognene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her får du en enorm kjørekomfort, masse plass og en rikelig utstyrsliste for en pris ingen konkurrener kan måle seg med

Utvendig A4 er en linjelekker bil i klassisk Audi-design med stor grill og LED-lys. Dette gir bilen et sportslig og elegant uttrykk som blir enda lekrere i flott gråfarge. Med 17-tommers sommerhjul og detaljer i krom blir dette en riktig flott bli som kler de fleste.

Innvendig Bilen er utstyrt med sportsstoler i fullskinn med god sidestøtte som bevarer kjørekomforten på korte og lange turer. Et tykt multifunksjonsratt i skinn innbyr til sportslig kjøring, uten at dette går ut over kjørekomforten. I midten av dashbordet finner du multimedieskjermen hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Her kan du koble til din telefon for avspilling av musikk og anrop, eller kanskje din favorittpodkast?

I baksetet sitter de fleste komfortabelt i gode seter med nok av beinplass. Isofix-festepunkter gjør det enkelt å forankre barneseter på en trygg måte. Her får du fint plass til 3 personer hvor alle sitter godt.

Bagasjerommet er svært romslig. Her får du enkelt inn en barnevogn og alle handleposene dine. Om behovet for enda mer plass skulle være tilstede kan du selvfølgelig legge ned baksetet helt flatt. Da får du et stort lasterom som sluker det meste. Perfekt for turen til IKEA!

Bilhold Vårt eksemplar er kjøpt ny i Norge og bærer preg av god oppfølging hele veien med alle servicer utført hos merkeverksted. Siste service er utført februar 2022 og bilen er EU-godkjent til november 2023. Bilen leveres med sommer- og vinterhjul i god stand, så her kan du forvente rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Annonsert bil har rikelig med utstyr som gjør bilen lettkjørt og komfortabel: -Innsvingbart tilhengerfeste som kan trekke hele 1500kg! -Automatgir som sikrer en komfortabel kjøretur -Interiør i fullskinn for overlegen slitestyrke og kvalitetsfølelse -Cruisekontroll som holder farten for deg og gjør langkjøring komfortabelt -Isofix-festepunkter for enkel og trygg forankring av barnesete -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -Dab+ radio som gir tilgang til utallige radiokanaler og mye, mye mer

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Audi
Modell A4
Variant Avant 1,4 TFSI 150hk aut
KM-stand 119 489 Km
Registrert dato 15/12/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1395
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 123 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 2005 kg
Registreringsnummer BT56291
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN WAUZZZF48HA084695
Referanse c3214c95-ff64-419b-8142-69abc3644ebe
Nyttelast 515

Annet

Tilbehør bil
Bluetooth
Cruisekontroll
Innsvingbart tilhengerfeste
Skinninteriør
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Manuelt klimaanlegg
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter
Xenonlys

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser