2022 Volkswagen ID.5 GTX 77kWh 299hk

2022 Volkswagen ID.5 GTX 77kWh 299hk

Kr 639 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2022
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 100 Km
  • Dører 5

Detaljer

2022 Volkswagen ID.5 GTX 77kWh 299hk

Kr 639 900

Inkl. omregistrering

På leting etter elbli med firehjulstrekk, lang rekkevidde og tilhengerfeste til sommerferien? Hos oss på Røhneselmer har vi nå inne en leveringsklar Volkswagen ID.5. ID.5 er bilen for deg som er avhening av mye plass og lang rekkevidde uten at det skal gå ut over kjørekomfort. Her får du bil med oppgitt rekkevidde på 487 kilometer, tilhengervekt på 1200kg og firehjulstrekk til en meget konkurransedyktig pris.

Utvendig ID.5 GTX ligner på sin bror ID.4 men har et mer sportslig preg takket være et coupé-lignende design. Dette bidrar til litt lavere strømforbruk uten at det går nevneverdig utover plassen. ID.5 har faktisk bedre plass i bagasjerommet takket være et litt dypere bagasjerom enn ID.4 GTX. Bilen vi har for salg har en lekker sortfarge. Sammen med 20-tommers sommerhjul, tonede bakruter og et lekkert karosseri blir dette en meget flott bil. Takket være innsvingbart tilhengerfeste som kan trekke hele 1200kg kan du være sikker på at du får med deg det du skulle trenge.

Innvendig I en ID.5 sitter du høyt, trygt og komfortabelt. Lekre seter i delskinn med god sidestøtte sørger for at du sitter komfortabelt selv på lange turer. En stor berøringsskjerm midt i bilen styrer de fleste av bilens funksjoner. Veldig enkelt i bruk! Her får du også opp bilens ryggekamera og navigasjon om du har behov for ruteveiledning.

Baksetepassasjerene har svært god beinplass. Få elbiler kan måle seg med plassen i en ID.5. Dette gjelder også bagasjerommet som enkelt sluker det meste. Om bagasjerommet ikke skulle være stort nok kan du legge ned baksetet. Da får du et stort lasterom, perfekt for turer til IKEA!

Bilhold Med oppgitt rekkevidde på nesten 500 kilometer er rekkeviddeangsten fraværende. På en ID.5 har du også mulighet for hurtiglading på inntil 135kW lader du raskt opp om du skulle ha behov for enda lengre rekkevidde. Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge og leveres med full garanti. Her får du også med sommerhjul, vinterhjul og to ladekabler. Her får du altså en leveringsklar bil med "full pakke"

Utstyr Bilen vi har for salg har en flott utstyrspakke. Her får du blant annet følgende: -77kWh batteri med oppgitt rekkevidde på 487km WLTP -Firehjulstrekk som gir ekstremt god fremkommelighet på vinteren -Sommerhjul- og vinterhjul -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Innsvingbart tilhengerfeste som kan trekke hele 1200kg -Ryggekamera og parkeringssensorer som gjør parkering meget enkelt -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop og mye, mye mer!

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Volkswagen
Modell ID.5 GTX
Variant 77kWh 299hk
KM-stand 100 Km
Registrert dato 23/06/2022
Girkasse Automat
Motorkraft 299 HK
Karosseri type SUV
Farge Svart
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2750 kg
Registreringsnummer EE26835
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WVGZZZE2ZNP504957
Referanse 13aab14a-0b61-4111-9178-1d3f3916e507
Nyttelast 433

Annet

Tilbehør bil
2 stk. ladekabler
Adaptiv cruisekontroll
Innsvingbart tilhengerfeste
Ryggekamera
Sommerhjul
Vinterhjul
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser