2017 Opel Astra Sports Tourer 1,4 Turbo 150hk Premium aut

2017 Opel Astra Sports Tourer 1,4 Turbo 150hk Premium aut

Kr 169 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2017
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 79 574 Km
  • 1399
  • Dører 5

Detaljer

2017 Opel Astra Sports Tourer 1,4 Turbo 150hk Premium aut

Kr 169 000

Inkl. omregistrering

På leting etter en velkjørende stasjonsvogn med alt tenkelig ustyr? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en meget velutstyr Opel Astra stasjonsvogn med automatgir og sprek men drivstofføkonomisk bensinmotor. Astra har god plass til passasjerer og bagasje, men bevarer fortsatt kjøregleden på en meget god måte.

Utvendig Astra stasjonsvogn er en meget linjelekker bil med klassisk Opel-design. Bilen vi har for salg har en flott sølvfarge, og sammen med lekre 18-tommers felger blir dette en riktig stilig bil. Bilen er utstyrt med både tilhengerfeste og takrails, så her får du med deg det du måtte trenger.

Innvendig Premium er en meget velustyrt utgave hos for, så her får du et påkostet interiør. Førersetet har god sidestøtte, og det er enkelt å finne en behagelig sittestilling. Midt i bilen finner du en berøringsskjerm hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp navigasjon og bilens ryggekamera.

Baksetet tilbyr også godt med plass. Takket være Isofixfester kan du enkelt og trygt forankre barneseter, og man har god oversikt i alle retninger.

Bilhold Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge, og bærer preg av god oppfølging og nøye vedlikehold. Siste service er utført mars 2022, og bilen er EU-godkjent til 2023. Her ligger det an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Annonsert bil er svært velutstyrt. Her får du det meste som gjør bilen lettkjørt og komfortabel, på korte og lange turer. -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Interiør i fullskinn for overlegen slitestyrke og kvalitetsfølelse -Ryggekamera som gjør parkering svært enkelt -Automatiske fjernlys som automatisk blender ned ved møtende trafikk -Nøkkeløs go med startknapp -Tilhengerfeste som kan trekke hele 1 420kg! -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -Elektrisk bakluke som gjør at du kan betjene bakluka med et tastetrykk

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Opel
Modell Astra
Variant Sports Tourer 1,4 Turbo 150hk Premium aut
KM-stand 79 574 Km
Registrert dato 23/08/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1399
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 128 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1915 kg
Registreringsnummer HK10822
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN W0VBE8EC9H8103156
Referanse fdb41c66-52ee-4c60-bc54-328bd11f8d7c
Nyttelast 575

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisekontroll
Automatisk fjernlys
Bluetoothtilkobling av telefon
Elektrisk bakluke
Navigasjon
Ryggekamera
Skinninteriør
Tilhengerfeste
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser