2018 Volvo XC60 T8 AWD R-design aut

2018 Volvo XC60 T8 AWD R-design aut

Kr 488 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2019
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 58 680 Km
  • 1969
  • Dører 5

Detaljer

2018 Volvo XC60 T8 AWD R-design aut

Kr 488 000

Inkl. omregistrering

På leting etter en bil du kan kjøre på ren elektrisitet på de korte turene men ønsker full fleksibilitet når skal på langtur? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en meget godt utstyrt Volvo XC60 T8 R-design. XC60 har fantastiske kjøreegenskaper, masse komfort og en sterk motor takket være kombinasjon av firehjulstrekk, automatgir og hybrid drivlinje. Denne bilen er perfekt for Norske forhold!

Utvendig XC60 har høy bakkeklaring og er tydelig SUV-preget. Bilen vi har for salg leveres i en lekker sølvfarge med R-designpakke. Fronten er dominert av stilige frontlys i kjent Volvo-design i LED. Dette gir ekstremt godt lys og ser bra ut. Ladeluken er praktisk plassert på førersiden for enkel tilkobling av ladekabel. Bilen har takrails og innsvingbart tilhengerfeste, så her får du enkelt med deg det du skulle ønske.

Innvendig Volvo er kjent for interiør i toppklasse, og XC60 er et godt eksempel på dette. Her sitter du høyt og trygt med god oversikt i alle retninger. Setene er fantastisk gode med justeringsmuligheter i alle retninger. Du får også minne på både fører- og passasjersete, så du kan være trygg på at du alltid finner tilbake til den optimale sittestillingen.

I baksetet sitter de fleste godt, og med panoramatak og store vinduer har også disse god oversikt.

Bagasjerommet er svært stort, her får du enkelt med deg det meste. Bakluka kan enkelt betjenes med knapp på dør eller nøkkel, og bakseter kan legges ned 60/40 ved hjelp av knapp i bagasjerommet.

Bilhold Bilen vi har for salg er kjørt lite og bærer preg av god oppfølging og nøye vedlikehold: -Siste service utført juni 2023 -Eu-godkjent til september 2023 -Leveres med sommerhjul og vinterhjul i god stand her ligger det med andre ord an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Bilen vi har for salg er meget velutstyrt, her får du en stilig og komfortabelt bil -Innsvingbart tilhengerfeste som kan trekke hele 2100kg! -Seter i fullskinn med elektrisk justering og minne på fører- og passasjersete -Panoramatak med mulighet for åpning av takluke -Adaptivc cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Bowers & Wilkins lydanlegg som spiller meget klart -Elektrisk bakluke som betjenes ved hjelp av knapp på nøkkel eller inni bil -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Telefonoppkobling for avspilling av musikk og anrop

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Volvo
Modell XC60
Variant T8 AWD R-design aut
KM-stand 58 680 Km
Registrert dato 29/01/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1969
Motorkraft 408 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 49 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2700 kg
Registreringsnummer AJ89928
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN YV1UZBABDJ1019362
Referanse 4b98a2ad-f9ac-41d0-9b6d-6268905890ff
Nyttelast 585

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisekontroll
Bowers & Wilkins lydanlegg
Elektrisk bakluke
Elektrisk setejustering med minne på fører- og passasjersete
Innsvingbart tilhengerfeste
LED hovedlys
Navigasjon
Panoramatak med takluke
R-design
Ryggekamera med parkeringssensor foran og bak
Tilhengerfeste
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektrisk soltak
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser