2021 Ford Mustang Mach-E LR AWD

2021 Ford Mustang Mach-E LR AWD

Kr 619 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 1
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 3 930 Km

Detaljer

2021 Ford Mustang Mach-E LR AWD

Kr 619 900

Inkl. omregistrering

Septembertilbud på montering av tilhengerfeste. Nå 9 900,- ferdig montert

På leting etter elbil med lang rekkevidde, firehjulstrekk og fantastiske kjøreegenskaper? Hos oss på Ford Alnabru har vi nå inne en leveringsklar Ford Mustang Mach-e med den store batteripakken og firehjulstrekk. Mach-e er bilen for deg som ønsker deg en bil som kan ta deg billig gjennom bomringen til jobb, men som har behov for lang rekkevidde og full fleksibilitet på langtur.

Utvendig Mach-E er en svært stilig bil. Bilen har høyere bakkeklaring enn mange av sine elektriske konkurrenter, men henger fortsatt som en klegg på veien. Vår bil leveres i en lekker farge som sammen med røde detaljer gjør dette til en riktig flott bil. Det er tydelig at Mach-e er inspirert av klassiske Ford Mustang. Her får du altså fullverdig sportsbil på familiebilbudsjett!

Ladeluka er praktisk plassert i front for enkel adkomst til lading, både hjemme og offentlige ladestasjoner.

Innvendig I en Mach-E sitter du høyt, trygt og komfortabelt. Interiør i fullskinn med elektrisk setejustering gjør det enkelt å finne en perfekt sittestilling, og med minne på førerstol kan du være sikker på at du alltid finner tilbake til den. Midt i bilen finner du en 15,5 tommers berøringskjerm hvor du betjener de fleste av bilens egenskaper. Her får du også opp bilen ryggekamera, og har mulighet for navigasjon, radio og avspilling fra Spotify.

Baksetepassasjerene sitter svært godt i en Mach-E. Her sitter man godt med god oversikt, og det finnes selvfølgelig ISOFIX-fester som gjør det enkelt å forankre barneseter på en trygg måte.

Bagasjerommet rommer hele 402 liter, og du har et ekstra bagasjerom som rommer 100 liter under panseret. Om ikke dette skulle være nok kan baksetet selvfølgelig legges ned, da får du et stort lasterom som sluker det meste!

Bilhold

Bilen vi har for salg leveres med nybilgaranti til 2026 og har sommerhjul, vinterhjul og to ladekabler. Her får du med andre ord full pakke, helt uten ventetid!

Utstyr

-Interør i fullskinn med 8-veis elektrisk justering -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt

  • Køkjøringsassistanse -Bagasjerom på hele 402 liter. I tillegg har bilen bagasjerom i front som rommer 100 liter -15,5-tommers berøringsskjerm med blant annet mulighet for trådløs Apple Carplay/Android Auto -Apptilkobling som blant annet lar deg fjernstarte bil, sjekke ladestatus og tilstand på bil og mye, mye mer!
Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Mustang Mach-E
Variant LR AWD
KM-stand 3 930 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 371 HK
Karosseri type SUV
Spesifikasjoner
Farge Grå
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0TK3SUXMMA31196
Referanse 1e02a268-0c47-4fcc-a591-a92c6dbe1c52

Annet

Tilbehør bil
15,5 tommers berøringsskjerm
Active city stop
Adaptiv Cruisecontroll
Adaptiv cruisekontroll
Apple Carplay og Android Auto
Cruisekontroll
El. 8-veis justering av førersete
Elektrisk setejustering med minne på førerstol
LED baklys
LED kjørelys
Linjeassistent
Oppvarmet ratt
Regnsensor
Ryggekamera
Skinninteriør
ABS-bremser
Automatgir
Bakkestart assistent
El. 8-veis justering av passasjersete
El.justerbare og innfellbare sidespeil
Filskiftevarsler
Keyless
Kjørecomputer
Lettmet. felg sommer
Lettmet. felg vinter
Midtarmlene
Oppvarmet frontrute
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Ryggekamera
Servostyring
Skinnratt
Sommerhjul
Vinterhjul

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser