2018 Nissan Leaf 40kWh Tekna

2018 Nissan Leaf 40kWh Tekna

Kr 228 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2021
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 85 933 Km
  • Dører 5

Detaljer

2018 Nissan Leaf 40kWh Tekna

Kr 228 900

Inkl. omregistrering

På leting etter enbil med lang rekkevidde, god plass og alt tenkelig ustyr? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en toppustyrt versjon av salgsuksessen Nissan Leaf med oppgitt rekkevidde på hele 270km WLTP. Leaf er bilen for deg som ønsker deg en elbli som kan ta deg billig gjennom bomringen men fortsatt er avhengig av god plass. Med mulighet for hurtiglading kan du enkelt ta med bilen på langtur, helt uten rekkeviddeangst!

Utvendig Denne generasjon Leaf har fått en betydelig oppgradering av utseende fra forrige generasjon. Bilen ser riktig flott ut, og med 17-tommers hjul og LED-lys både foran og bak har bilen et moderne utseende. Bilen vi har for salg leveres i lekker rødfarge som gjør at den skiller seg ut fra mengden av Leaf.

Innvendig I en Leaf sitter du høyt og trygt, med god oversikt i alle retninger. Takket være en høy sittestilling og store vinduer har du god oversikt i alle retninger. Her er det enkelt å finne en god sittestilling.

Baksetet er svært romslig med rikelig med beinplass. Her sitte de fleste komfortabelt.

Bagasjerommet er svært stort. Stor bakluke sikrer enkel innlasting, her får du enkelt med deg barnevogn. Om behovet for enda mer plass skulle være der har du mulighet for å legge ned baksetene. Da får du et stort varerom som sluker det meste.

Bilhold Leaf er verdens mest solgte elbil, og med på kjøpet får du overlegen driftssikkerhet. Det er ikke uten grunn at Leaf-eiere er blandt de mest loyale og fornøyde bileierne. Med resterende garanti, fersk utført service og to gode hjulsett er du sikret billig bilhold i lang tid fremover! Bilen leveres også med fersk EU-kontroll til september 2024 inkludert i prisen.

Utstyr Tekna er toppmodellen hos Nissan, så her får du alt tenkel utstyr: -Interiør i delskinn for overlegen slitestyrke og kvalitetsfølelse -360-graders ryggekamera og parkeringssensorer som gjør parkering svært enkelt -Bose lydanlegg som spiller meget klart -Adaptiv cruisekontroll og ProPilot -Apple CarPlay og Android Auto som gjør at du kan speile telefonen til bilen -Batterivarmer samt oppvarmet ratt og seter -Hurtiglading som gjør at du enkelt kan ta med bilen på langtur og mye, mye mer!

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Nissan
Modell Leaf
Variant 40kWh Tekna
KM-stand 85 933 Km
Registrert dato 10/12/2021
Girkasse Automat
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Rød
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 1995 kg
Registreringsnummer ED52739
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN SJNFAAZE1U0026356
Referanse 179ee5ac-0ec6-4fb2-8724-08546acc4109
Nyttelast 340

Annet

Tilbehør bil
360-graders ryggekamera
Adaptiv cruisekontroll
Bose lydanlegg
Navigasjon
Propilot
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser