2015 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

2015 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 298 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2016
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Diesel
  • Km 88 027 Km
  • 1997
  • Dører 5

Detaljer

2015 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 298 900

Inkl. omregistrering

På leting etter bil med plass til hele familien og masse bagasje? Hos oss på Ford Alnabru har vi nå inne et fint eksemplar av familiefavoritten Ford S-Max. S-Max er bilen for deg som verdsetter gode kjøreegenskaper med er avhenging av å få med deg alt du skulle ønske. Takket være en raus utstyrstliste er bilen lettkjørt og komfortabelt- på korte og lange turer.

Utvendig Ford S-Max har helt siden lansering vært en folkefavoritt, og utgaven vi har for salg følger samme suksessoppskrift som sørger for god innvendig plass og masse kjørekomfort. Bilen vi har for salg har en lekker sortfarge og blir en riktig stilig bil med mørke felger. Med takrails kan du være sikker på at du får med deg det du skulle trenge.

Innvendig Det er her S-Max får frem sine beste egenskaper. Her har du en fleksibel seteløsning med seter som kan legges ned, skyves frem og tilbake- avhening av om du ønsker god bagasjeplass eller plass til mange passasjerer. Bilen vi har for salg er av den ettertraktede 7 -seters utgaven som kommer med en ekstra seterad helt bakerst. Selv med disse setene oppslått har du rikelig med bagasjeplass til rådighet.

Utstyr

Vår S-Max er svært velutstyrt. Her får du tilgang til det meste som gjør bilen lettkjørt og komfortabel -7 seter hvor de to bakerste kan felles ned ved behov -Automatgir som gjør bilen svært lettkjørt og komfortabel -Ryggekamera med parkeringssensorer. Gode hjelpemidler på en bil av denne størrelsen -Cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og gjør langkjøring behagelig -Oppvarmet frontrute som gjør at du aldri mer trenger å skrape is -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Oppvarmede seter og ratt

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 88 027 Km
Registrert dato 04/05/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Svart
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2540 kg
Registreringsnummer TV90330
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN WF0JXXWPCJFS04103
Referanse bd3e47aa-161e-4bbb-a012-f04983035875
Nyttelast 732

Annet

Tilbehør bil
Cruisekontroll
Navigasjon
Oppvarmet frontrute
Parkeringsassistent
Parkeringssensorer foran og bak
Ryggekamera
ABS bremser
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Uttakbare bakseter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser