2019 Citroën C5 Aircross 1,6 PureTech 180 Shine aut

2019 Citroën C5 Aircross 1,6 PureTech 180 Shine aut

Kr 318 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2019
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 44 137 Km
  • 1598
  • Dører 5

Detaljer

2019 Citroën C5 Aircross 1,6 PureTech 180 Shine aut

Kr 318 900

Inkl. omregistrering

På leting etter bil med høy bakkeklaring, masse kjørekomfort og alt tenkelig utstyr? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en topputstyrt Citroën C5 Aircross med automatgir og en sprek men drivstoffgjerrig bensinmotor på hele 180hk! C5 Aircross er bilen for deg som ønsker deg en høy sittestilling og høy bakkeklaring men fortsatt ønsker å bevare kjørekomforten.

Utvendig C5 Aircross følger den klassiske suv-oppskriften: høyreist og med god bakkeklaring. Her er du sikret god fremkommelighet under de fleste forhold. Bilen vi har for salg leveres i en lekker hvitfarge. Sammen med sorte felger og røde detaljer blir dette en utrolig flott bil som kler de fleste. Med tilhengerfeste og takrails kan du være sikker på at du får med deg det du måtte ønske, om det skulle være tilhenger, sykkelstativ eller kanskje et taktelt?

Innvendig C5 Aircross er romslig innvendig og oppleves som svært luftig. Med panoramatak og god oversikt i alle retninger er du sikker på at de fleste sitter komfortabelt, på korte og lange turer. Foran i bilen sitter du som en konge med alt tenkelig utstyr. En høy sittestilling og 360-graders ryggekamera gir god oversikt i alle retninger.

Interiør i fullskinn med elektrisk justering av førersete gjør at du enkelt finner en komfortabel sittestilling.

Baksetet er svært romslig, her sitter de fleste komfortabelt. Takket være panoramatak oppleves bilen som svært luftig. Det er enkelt å finne seg godt til rette i en C5 Aircross!

Bagasjerommet er et av klassens største. En stor topphengslet bakluke gjør innlasting enkelt, og om behovet for enda større lasterom skulle være tilstede kan baksetet enkelt legges ned. Da får du enkelt med deg det meste!

Bilhold Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge, har hatt en eier siden ny og bærer preg av svært god oppfølging. Med nybilgaranti til 2024, EU-godkjenning til 2023 og siste utførte service i mars 2022 ligger det an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Annonsert bil er toppmodellen med rubb og stubb av utstyr. Her får du det meste som gjør bilen lettkjørt og komfortabel. -Tilhengerfeste som gjør at du får med deg det du skulle ønske -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Panoramaglasstak som slipper inn herlig lys i bilen -360-graders ryggekamera som gir svært god oversikt under parkering -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Skinninteriør for overlegen slitestyrke og kvalitetsfølelse -Oppvarmet frontrute som gjør at du aldri mer trenger å skrape is av ruta! -Trådløs ladeplate til telefon -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon og mye, mye mer!

Bilen selges i kommisjon av Røhneselmer Alnabru

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Citroën
Modell C5 Aircross
Variant 1,6 PureTech 180 Shine aut
KM-stand 44 137 Km
Registrert dato 19/02/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1598
Motorkraft 179 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 128 g/km
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1990 kg
Registreringsnummer CF97959
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN VR7A45GFRKL011166
Referanse df8d5634-4188-45d7-ab1b-d2ad9e819f58
Nyttelast 485

Annet

Tilbehør bil
360-graders ryggekamera
Adaptiv cruisekontroll
Elektrisk setejustering
Linjeassistent
Navigasjon
Nøkkelløs inngang og start
Oppvarmet frontrute
Panoramatak
Skinninteriør
Takrails
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser