2020 Volkswagen e-Golf 100kwh

2020 Volkswagen e-Golf 100kwh

Kr 298 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2020
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 24 010 Km
  • Dører 5

Detaljer

2020 Volkswagen e-Golf 100kwh

Kr 298 900

Inkl. omregistrering

På leting etter en lekker elbil med lang rekkevidde og god plass? Hos oss på Røhneselmer har vi nå inne en flott e-Golf med det store batteriet som er kjørt svært lite. e-Golf er bilen for deg som verdsetter kjøreglede og er avhening av god plass, men fortsatt ønsker deg en bil som kan ta deg billig gjennom bomringen i hverdagen men som du fortsatt kan ta med på langtur i helgene.

Utvendig Det er ingen tvil om at e-Golf har mye til felles med en vanlig Golf. Samme oppskrift på suksess er brukt. Bilen har et tidløst og lekkert design, og vår bil leveres i en flott blåfarge. Sammen med stilige felger og LED-lys blir dette en flott bil som kler de fleste.

Innvendig Innvendig vil du også kjenne deg igjen om du er vant til Volkswagen. Kjørekomfort, god oversikt og høy grad av kvalitetsfølelse kjennetegner e-Golf. Midt i bilen finner du en berøringsskjem hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Med ryggekamaera og Apple Carplay/Android Auto vil de fleste finne seg godt til rette. Baksetet har god plass, her sitter tre stk komfortabelt.

Bagasjerommet er svært romslig, og en stor bakluke sikrer enkel inn- og utlasting. Om behovet for enda mer plass skulle være tilstede kan baksetet legges ned, da får du et stort varerom som sluker det meste.

Bilhold Bilen vi har for salg er kjørt svært lite, er kjøpt ny i Norge og leveres med nybilgaranti til september 2024. Siste service er utført september 2022, og bilen leveres med eu-godkjenning til september 2023. Med to hjulsett i god stand og to ladekabler ligger det an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Bilen vi har for salg er velustyrt, her er du sikret god kjørekomfort på korte og lange turer -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Hurtiglading som gjør det enkelt å ta med bilen på langtur -Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak som gjør parkering meget enkelt -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop og mye, mye mer

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Volkswagen
Modell e-Golf
Variant 100kwh
KM-stand 24 010 Km
Registrert dato 25/09/2020
Girkasse Automat
Motorkraft 136 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Blå
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2020 kg
Registreringsnummer EB77266
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WVWZZZAUZL8901529
Referanse 43b5b1e8-5359-42c5-a429-d17b25081cfd
Nyttelast 405

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisekontroll
Ryggekamera
Sommerhjul
To stk ladekabler
Vinterhjul
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 08.30 - 16.00

Torsdag: 08.30 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser