2021 Ford Puma 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Hønefoss Skriv ut

2021 Ford Puma 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2022
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin
  • Km 1 590 Km
  • 998
  • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Puma 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line

Kr 339 000

Inkl. omregistrering

En tilnærmet ny Ford Puma har ankommet våre lokaler på Ford Hønefoss

Puma er en sporty bil med høy bakkeklaring og masse innvendig plass. Et lekkert design i en flott sortfarge gjør dette til en stilig bil som kler de fleste. Bilens størrelse gjør den lett å navigere i by, denne smetter enkelt inn i de fleste parkeringslommer. Takket være høy bakkeklaring kommer du deg enkelt opp den siste bakken til hytta. Perfekt for Norske forhold hvor vi kan oppleve varierende veiforhold, både sommer og vinter.

Her sitter du høyere enn de fleste andre bilene i klassen. Dette gir god oversikt og ikke minst trygghetsfølelse. Førermiljøet er klassisk Ford: brukervennlig og god kvalitetsfølelse. I midten av bilen finner du en super berøringsskjerm med god oppløsning. Skjermen benyttes til å betjene de fleste av bilens funksjoner.

Puma har et imponerende bagasjerom på hele 435 liter hvor du virkelig får med deg det meste. Om ikke dette skulle være nok har du i tillegg mulighet til å legge ned baksetene. Da får du et enormt bagasjerom som sluker det meste. Perfekt for turer til IKEA! Under gulvet i bagasjerommet finner du også hva Ford kaller en Megabox. Dette er ekstra oppbevaringsplass som virkelig kommer godt med. Du får enkelt med deg store ting i en Puma. En golfbag smetter enkelt inn!

Bilen har kjørt svært lite og er kjøpt ny i Norge. Leveres med resterende nybilgaranti til 2027. Sommer- og vinterhjul er i topp stand, så her kan du forvente rimelig og forutsigbart bilhold i lang tid fremover. Nypris på denne bilen er 440 000,- så her kan du spare mye penger på nesten ny bil!

Annonsert eksemplar er en ST-line og har raus utstyrsliste. Her får du masse utstyr som gjør bilen lettkjørt og komfortabel: -Automatgir som gjør bilen lettkjørt og komfortabel -Parkeringssensorer som gjør bilen meget enkelt å parkere. Perfekt for trange parkeringshus -Hovedlykter med automatisk fjernlys -Oppvarmede seter, ratt og frontrute. Aldri mer behov for å skrape is eller fryse på fingre -Linjeassistens som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt. Sammen med cruisekontroll som holder farten for deg er bilen svært behagelig på langtur -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop og mye, mye mer!

Alt av innbyttebiler er av interesse. Send gjerne med registreringsnummer og kilometerstand ved forespørsel om innbytte samt info om relevant utstyr og tilstand.


Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS avd Hønefoss. Vi holder til i nye flotte lokaler sentralt i Hønefoss og er en del av RøhneSelmer AS som har vært Norges største Ford-forhandler i en årrekke.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, SMS eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Levering: Vil tilbyr frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris. Kommer du langveisfra ligger vi kun 50 min fra Gardermoen!

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Kontakt:

Anders Frøyland Salgskonsulent [email protected] Mob: 411 12 690

Ole Jannis Wetter Salgskonsulent [email protected] Mob: : 959 90 509 Tlf: 97 77 85 00

Vi tar forbehold om feil i annonsetekst.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Puma
Variant 1,0 EcoBoost 125hk ST-Line
KM-stand 1 590 Km
Registrert dato 07/02/2022
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 138 g/km
Farge Svart
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1810 kg
Registreringsnummer DS10208
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF02XXERK2MJ56232
Referanse 9fc5d423-6ea2-43c7-afaa-2dfcbac6b378
Nyttelast 434

Annet

Tilbehør bil
Bikube-mønstret grill
Bluetooth
Oppvarmet ratt
Stylingsett
Sync3
Active City Stop
El-innfellbare sidespeil
Integrert mobiltelefoni
Multimedia anlegg
Nøkkelfri adkomst og start
Nøkkelfri start
Oppvarmet frontrute
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Servostyring
Sommerhjul
Takrails
Turteller
Tåkelys foran
Vinterhjul
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:30-16:30

Lørdag: 10:00-14:00

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser