2015 Ford Mustang Convertible

2015 Ford Mustang Convertible

Kr 499 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2017
  • Girkasse Manuell
  • Drivstoff Bensin
  • Km 35 041 Km
  • 2300
  • Dører 2

Detaljer

2015 Ford Mustang Convertible

Kr 499 900

Inkl. omregistrering

En utrolig flott Ford Mustang Cabriolet har ankommet våre lokaler hos Ford Alnabru. Bilen er kun sommerkjørt og har en flott blåfarge som fremhever bilens linjer godt.

Vi tilbyr gratis vinterlagring av denne bilen vinter 2022/2023!

Utvending Mustang av denne generasjonen er tydelig inspirert av klassiske Ford Mustang, men har selvfølgelig fått seg en ordentlig oppgradering for å holde tritt med utviklingen. Designet er like lekkert som det var da det første eksemplaret rullet av av fabrikken i 1964, men ser betydelig mer moderne ut.

Motor og drivverk Kjøreopplevelsen har også fått seg et løft, her har du en bil som er svært komfortabel når du vil cruise med taket nede men også er sportslig nok til at du virkelig kan presse den med mer inspirert kjøring. Med 371 hestekrefter, manuellgir og bakhjulstrekk er det virkelig lagt opp til kjøreglede! Med fire seter får du også med deg hele familien på tur.

Utstyr I bilen vi har for salg er svært velutstyr. Her får du nok av hjelpemidler til å gjøre bilen enkel og komfortabel- hele året! -Skinninteriør med ventilasjon/oppvarming -Ryggekamera og parkeringssensor som gjør parkering enkelt -Delvis elektrisk setejustering som gjør det enkelt å finne en behagelig sittestilling -Cruisekontroll som holder farten på bilen for deg. Herlig på langkjøring -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -Isofix-festepunkt for enkel og trygg forankring av barnestoler og mye, mye mer!

Fordi bilen bare er sommerkjørt følger det i utgangspunktet bare med sommerhjul. Om ønskelig leverer vi gjerne bilen med vinterhjul. Ta kontakt for tilbud!

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Mustang
Variant Convertible
KM-stand 35 041 Km
Registrert dato 02/06/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 2300
Motorkraft 314 HK
Karosseri type Cabriolet
CO2 utslipp 184 g/km
Farge Blå
Spesifikasjoner
Dører 2
Seter 4
Drivstoff Bensin
Vekt 2041 kg
Registreringsnummer BT63750
Kjøretype Bakhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN 1FATP8UH5F5333819
Referanse e2f690a3-fb41-4262-a2ba-97b42a3f459c

Annet

Tilbehør bil
Cruisekontroll
Ryggekamera
Skinninteriør
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Xenonlys

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser