2017 Skoda Superb 2,0 TDI 190hk L&K 4x4 aut

2017 Skoda Superb 2,0 TDI 190hk L&K 4x4 aut

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2017
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Diesel
  • Km 65 982 Km
  • 1968
  • Dører 5

Detaljer

2017 Skoda Superb 2,0 TDI 190hk L&K 4x4 aut

Kr 338 000

Inkl. omregistrering

På leting etter en velkjørende stasjonsvogn med firehjulstrekk, automatgir og alt tenkelig utstyr? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en topputstyrt Skoda Superb stasjonsvogn med automat, firehjulstrekk og dieselmotor på hele 190hestekrefter!

Utvending Skoda Superb er svært romslig, men har fortsatt et lekkert design. Utgaven L&K er toppmodellen hos Skoda, så her får du en svært velutstyrt og stilig bil. Bilen vi har for salg har en lekker gråfarge som sammen med 18-tommers sommerhjul og detaljer i krom gjør dette til en utrolig flott bil. Med innsvingbart tilhengerfeste og takrails kan du være sikker på å få med deg det meste, om det skulle være en tilhenger, sykkelstativ eller en takboks.

Innvendig Her sitter du trygt og komfortabelt med god sikt i alle retninger. Med skinnseter med elektrisk setejustering kan du være sikker på at du finner en komfortabel sittestilling, og med minnefunksjon på førersiden finner du enkelt tilbake til den perfekte stillingen.

Superb har utrolig god beinplass, her sitter de fleste komfortabelt. Med egen klimajustering og panoramaglasstak sitter man svært godt også bak- på korte og lange turer.

Bagasjerommet er svært romslig. Her får du enkelt med deg det meste. En stor bakluke gjør det enkelt å laste inn og ut av bilen. Her får du enkelt med deg både barnevogn, handleposer og kofferter. Ved behov kan baksetet legges ned, da får du et svært varerom som sluker det meste. Perfekt for turer til IKEA!

Bilhold Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge og bærer preg av god oppfølging hele veien. Alle servicer er utført, og bilen leveres med gode sommer- og vinterhjul.

Utstyr L&K er toppmodellen hos Skoda, så her får en svært velutstyrt bil: -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Webasto med fjernkontroll som gjør at du alltid kan komme til ferdig oppvarmet og isfri bil -Skinninteriør med elektrisk setejustering og minnefunksjon på førersete -Panoramaglasstak som slipper inn herlig dagslys i kupeen -Innsvingbart tilhhengerfeste som kan trekke hele 2200kg! -Elektrisk bakluke som gjør at du kan betjene luka med et tastetrykk -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -Isofix-festepunkter for enkel og sikker innfesting av barneseter og mye, mye mer!

Dette er et godt alternativ til biler som Skoda Octavia, Volkswagen Passat og BMW 5-serie

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Skoda
Modell Superb
Variant 2,0 TDI 190hk L&K 4x4 aut
KM-stand 65 982 Km
Registrert dato 11/05/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1968
Motorkraft 190 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 137 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2275 kg
Registreringsnummer KJ30225
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Brukt bil
VIN TMBLJ9NP9H7546495
Referanse df881035-9dd1-45dc-a9f2-fe80f0549e15
Nyttelast 590

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisekontroll
Canton lydanlegg
Elektrisk bakluke
Innsvingbart tilhengerfeste
Isofix-festepunkt
Navigasjon
Panoramaglasstak
Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak
Webasto m/fjernkontroll
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter
Xenonlys

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser