2021 Ford Mustang Mach-E SR AWD

Detaljer

2021 Ford Mustang Mach-E SR AWD

Kr 528 900

Inkl. omregistrering

I hele november inkluderer vi frakt inntil 1500km i prisen

På leting etter markedets aller råeste elbil? Hos oss på Ford Alnabru har vi nå inne en fullutstyrt og leveringsklar Ford Mustang Mach-E SR AWD. Dette er utgaven med oppgitt rekkevidde på hele 400 km WLTP! Mach-E er bilen for deg som ønsker deg en kombinasjon av fornuftig bil som kan ta deg billig gjennom bomringen og fullverdig sportsbil med alt tenkelig ustyr.

Dette er altså bilen for deg som ønsker fordelene man får i en elbil men samtidig har lyst på noe som skiller seg litt ut, både i form av utseende og kjøreopplevelse. Bilen har god rekkevidde, masse utstyr og sitter som støpt på veien. Denne bilen dekker behovet for både fornuft og lidenskap!

Utvendig Mach-e har et sprek design, tydelig inspirert av klassiske Ford Mustang. Vår bil leveres i lekker blåfarge som virkelig fremhever bilens linjer.

Ladeluke er praktisk plassert langt fremme på førersiden for enkel adkomst til ladestasjoner, både offentlige og private. Stilige adaptive LED-hovedlys gir flott design og ekstremt god lys. LED-lys har du også bak med tydelig designinspirasjon fra klassiske Mustang.

Vår Mach-E er godkjent med taklast som gjør at du enkelt får med deg ski, kajakk eller kanskje en sykkel?

Innvendig Innvendig sitter du som en konge med god plass, alt tenkelig utstyr og enormt god oversikt. Mach-e har en litt høyere sittestilling en mange konkurrenter, her setter du deg inn, ikke ned. Fører- og passasjerstolen er elektrisk justerbar, og takket være minne på førerstol finner du enkelt tilbake til den perfekte sittestillingen.

Midt i bilen finner du en 15,5 tommers berøringsskjerm hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp bilens ryggekamera. Gir ekstremt god oversikt under rygging!

Bak sitter de fleste komfortabelt med nok av plass og god oversikt.

Bagasjerommet rommer hele 402 liter, og du har et ekstra bagasjerom som rommer 100 liter under panseret. Om ikke dette skulle være nok kan baksetet selvfølgelig legges ned, da får du et stort lasterom som sluker det meste!

Bilhold Bilen vi har for salg leveres med nybilgaranti til 2026 og har sommerhjul, vinterhjul og to ladekabler. Her får du med andre ord full pakke, helt uten ventetid!

Utstyr Vårt eksemplar er svært velutstyrt, her får du blant annet følgende:

-Interiør i fullskinn med 8-veis elektrisk justering -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Køkjøringsassistanse -Ryggekamera som gjør parkering svært enkelt -Bagasjerom på hele 402 liter. I tillegg har bilen bagasjerom i front som rommer 100 liter -15,5-tommers berøringsskjerm med blant annet mulighet for trådløs Apple Carplay/Android Auto -Apptilkobling som blant annet lar deg fjernstarte bil, sjekke ladestatus og tilstand på bil

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Mustang Mach-E
Variant SR AWD
KM-stand 4 684 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 269 HK
Karosseri type SUV
Farge Rød
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Registreringsnummer MA53398
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0TK3SS2MMA53398
Referanse 6f8f7d79-f121-44e1-be82-e87c6b75507b

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruisecontroll
Adaptiv Cruisecontroll
Apple Carplay og Android Auto
LED baklys
LED kjørelys
Matrix LED hovedlykter, LED kjørelys og LED baklykter
Navigasjonssystem
Oppvarmet ratt
Ryggekamera
SYNC4 m/trådløs Apple Carplay/Android Auto
ABS bremser
Automatgir
Automatisk klimaanlegg
Elektriske speil
Ford SYNC
ISOFIX - barnesetefester
Kjørecomputer
Lettmet. felg sommer
Lettmet. felg vinter
Oppvarmet frontrute
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Ryggekamera
Skinnratt
Skinnseter
Sommerhjul
Vinterhjul

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser