2016 Dodge RAM Laramie

2016 Dodge RAM Laramie

Kr 489 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2017
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Diesel
  • Km 91 000 Km
  • 2987

Detaljer

2016 Dodge RAM Laramie

Kr 489 900

Inkl. omregistrering

En toppustyrt og meget velholdt Dodge RAM 1500 Laramie har ankommet oss hos Røhneselmer. Dodge RAM har enorm trekkraft og masse plass men bevarer kjørekomforten på en god måte. En råsterk dieselmotor med hele 243hk sikrer kjøreglede uten like og takler trekking av tung tilhenger veldig godt. Dette er en robust og slitesikker bil med masse kjørekomfort, til tross for sin voksne størrelse.

Bilen kan leveres ferdig ombygget som 5-seter for 815 000,-

Dodge RAM har i alle år vært en av verdens mest solgte pickuper, og det er ikke uten grunn. Her får du et stilig design, fantastisk driftssikkerhet og alt tenkelig utstyr for en meget god pris.

Med bilens luftfjæring kan du styre høyden på bilen fra nøkkel eller inni bilen og tilpasse etter hva du skal bruke bilen til. Perfekt ved påkobling av tilhenger!

Inni bilen sitter du høyt og trygt med god oversikt i alle retninger. Ventilerte skinnseter, cruisekontroll og et hav av plass gjør dette til en perfekt cruiser, selv om det er et arbeidsjern uten like.

Bak i bilen har du et stort varerom med nok av plass til handleposer og kofferter. Om ikke plassen inne i bilen skulle være nok har du et enormt lasteplan med plantrekk som gjør at du enkelt får med deg det meste

Bilen vi har for salg har en lang utstyrsliste som gjør bilen lettkjørt, komfortabel og effektiv. Her får du blant annet følgende:

  • Luftfjæring som gjør bilen svært komfortabel under alle forhold -Interiør i fullskinn med elektrisk setejustering -Ventilerte og oppvarmede seter samt oppvarmet ratt -Mulighet for å fjernstarte bilen fra fjernkontroll som gjør at du alltid kan komme til ferdig oppvarmet bil. Erstatter behovet for Webasto! -Takluke som slipper inn lys og luft i kupeen -Ryggekamera og parkeringssensorer som gjør bilen enkel å parkere -Cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og gjør langkjøring komfortabelt -Tilhengerfeste som kan trekke hele 3500kg! -Panserbeskytter som bevarer lakken og gir bilen et enda tøffere uttrykk og mye, mye mer!

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Dodge
Modell RAM
Variant Laramie
KM-stand 91 000 Km
Registrert dato 06/07/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2987
Motorkraft 243 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 266 g/km
Spesifikasjoner
Farge Grå
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3153 kg
Registreringsnummer AS53523
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Garanti Brukt bil
VIN 1C6RR7NMXGS382013
Referanse 77dc730c-163a-4df5-9e87-07a5ed34db3a

Annet

Tilbehør bil
Automatisk klimaanlegg
Cruisekontroll
Luftfjæring
Nøkkel med fjernstart av bil
Oppvarmet ratt
Oppvarmet ratt
Panserbeskyttelse
Plandeksel
Ryggekamera
Skinninteriør
Takluke
Tilhengerfeste
Ventilerte og oppvarmede seter
ABS bremser
Aircondition
Antispinn
Automatgir
El vindu bak
El- vindu foran
Elektriske speil
Oppvarmede seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser