2018 BMW X5 xDrive40e iPerformance eDrive M Sport

2018 BMW X5 xDrive40e iPerformance eDrive M Sport

Kr 479 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2018
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 79 886 Km
  • 1997
  • Dører 5

Detaljer

2018 BMW X5 xDrive40e iPerformance eDrive M Sport

Kr 479 000

Inkl. omregistrering

En meget velutstyrt BMW X5 eDrive har ankommet oss hos Røhneselmer Alnabru. X5 hybrid er bilen for deg som ønsker deg en romslig, velkjørende og ekslusiv bil som du kan bruke på langtur i helgene men som også vil ha en bil du kan kjøre på strøm i hverdagen.

Utvendig En X5 er en stor bil med enorm tilstedeværelse på veien, og følger den klassiske SUV-oppskriften med høy bakkeklaring, firehjulstrekk og en oppreist sittestilling.

Designet er typisk BMW med en stor grill i front, og vår bil leveres i lekker fargekombinasjon. Spacegrau metallic og detaljer i sort/krom gjør dette til en riktig stilig bil som kler de fleste.

Bilen er utstyrt med 19-tommers sommer- og vinterhjul. Dette ser flott ut mens det bevarer kjørekomforten på en svært god måte.

Innvendig Her sitter du høyt, trygt og komfortabelt med god oversikt i alle retninger. I kjent BMW-stil har du fantastiske sportsseter med elektrisk justering alle veier, her er det enkelt å finne en perfekt sittestilling. Med minnefunksjon kan du være sikker på at du alltid finner tilbake til din sittestilling.

Baksetet er svært romslig, og panoramataket slipper inn lys i kupeen. Med Isofix-festepunkter kan du enkelt forankre barneseter på en trygg måte.

I bagasjerommet har du også god plass, her får du enkelt med deg det meste. Om behovet for enda mer plass skulle være tilstede kan baksetet legges ned, da får du et stort lasterom som sluker det meste. Bakluka er todelt slik at det blir enkelt å laste både inn ut og.

Utstyr

Vår bil er svært godt utstyrt, akkurat slik en BMW bør være. Her får du blant annet følgende: -Interiør i fullskinn med elektrisk setejustering og minne -M-sport inn- og utvendig som gir bilen et tøft inntrykk -Adaptive LED-hovedlys. Gir fantastisk lys! -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Head Up Display som viser viktig informasjon direkte i frontruta -Panoramatak som slipper inn deilig dagslys i kupeen. Barnas favoritt! -Ryggekamera med parkeringssensorer foran og bak som gjør parkering meget enkelt -Innsvingbart tilhengerfeste som kan trekke hele 2700kg! og mye, mye mer!

Bilhold Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge og bærer preg av god oppfølging og nøye vedlikehold. Med EU-godkjenning til juni 2024, sommerhjul og vinterhjul i god stand og alle servicer fulgt ligger det an til rimelig bilhold i lang tid fremover.

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke BMW
Modell X5
Variant xDrive40e iPerformance eDrive M Sport
KM-stand 79 886 Km
Registrert dato 26/06/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 313 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 78 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2980 kg
Registreringsnummer BT84316
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WBAKT0108J0Z77528
Referanse 3a1ede2f-0f20-4d44-9e6c-22275753068d
Nyttelast 675

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisekontroll
Adaptive LED-hovedlys
Adaptivt M-sportunderstell
Fjernlysassistent
Head Up Display
Linjeassistent
M-sport
M-sport skinnratt
Oppvarmet baksete
Panoramatak
Ryggekamera
Skinninteriør
Tilhengerfeste
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Tåkelys foran
Varme i seter
Xenonlys

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser