2020 Ford F-Serie F-150 Platinum 370hk

Detaljer

2020 Ford F-Serie F-150 Platinum 370hk

Kr 699 000

Inkl. omregistrering

På jakt etter en ekte amerikansk Pickup med alt det gode som det har å by på? F-150 er en av verdens mest solgte biler og eksemplaret vi har til salgs her er strøken, har det rette utstyret og selges med full garanti.

Bilen er helfoliert av proft firma, utført Januar 2022. I tillegg til en veldig stilig fargekombinasjon beskytter også folie lakken år etter år. Om du ønsker bilen levert uten folie tar vi av denne kostnadsfritt. Bilen har en flott hvitfarge originalt.

Ønsker du å få montert ekstralys, bøyle, plandeksel eller annet utstyr om passer ditt behov? Kontakt oss så finner vi en prisgunstig løsning.

Bilen er ellers utstyrt med Automatgir, Firehjulsdrift og en veldig sprek bensinmotor som også kan gå overraskende billig hvis du kjører pent. Motoren som sitter i bilen er en 3.5l bensinmotor med 370hk som drar deg bekymringsløst frem uansett værforhold. Sammen med en 10-trinns automatgirkasse er alt duket for ekte amerikansk komfort.

Du kan selvfølgelig bytte mellom 2-hjulstrekk, 4-hjulstrekk, sperre eller om du ønsker at bilen skal ordne alt selv: 4-auto.

Det beste med denne bilen er på mange måter innvendig. Etter å ha prøvd denne vil du sannsynligvis syntes det er dårlig plass i alle andre biler. Innvendig er denne lagd for å virkelig kjøre de lange strekkene. Med massasje i setene, enormt med beinplass og uttallig oppbevaringsmuligheter så er dette en bil som dekker alle behov.

Skulle du ønske å trekke tilhenger kan denne trekke 3500kg uten problem. Planet er romslig og har elektrisk åpning av bakluken, bare for å sette prikken over i-en. Skulle du trenge lys på kveldstid er det tatt hånd om med 3 kraftige led-lys på planet.

Det er viktig og merke seg at dette er en Platinum utstyrsvariant som er vesentlig bedre utstyrt enn Lariat. Blant annet har den:

-LED lys -Elektrisk stigtrinn -Panorama glasstak -Elektrisk luke i bakrute -Elektrisk åpning av lem til plan -Avansert kjørecomputer -Nøkkelløs inngang, enten med nøkkel i lomme eller kode -Bedre skinn kvalitet -Sort tak innvendig -Massasje i seter. -Midtkonsoll foran med girvelger

Sommer og vinterhjul er selvfølgelig inkludert.

Bilen er i daglig bruk som administrasjonsbil her på RøhneSelmer.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Etter avtale, også i helger. Ring, sms eller send oss en mail så finner vi et tidspunkt som passer deg.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell F-Serie
Variant F-150 Platinum 370hk
KM-stand 37 800 Km
Registrert dato 14/07/2021
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3500
Motorkraft 370 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 238 g/km
Spesifikasjoner
Farge Hvit
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer DR97612
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
Garanti Ny bil
VIN 1FTEW1E43LFC26234
Referanse c77fea2b-a633-4af6-980e-eaf2069153f9

Annet

Tilbehør bil
4 hjulstrekk
8" Touch skjerm
Automat
AUX / USB / 12 volt uttak
Cruisekontroll
DAB+ radio
El. 8-veis justering av førersete
Fjernstart
Ford Power startknapp
Helskinn
Hengerfeste
Multifunksjonsratt
Mørtonede ruter bak
PANORAMA glasstak
Parkeringssensor foran og bak
Ryggekamera
Skinninteriør
Skinntrukket ratt
8" Navigasjon
ABS bremser
Aircondition
Aluminiumsfelger
Antispinn
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
BT audio
Delvis skinnseter
Elektrisk soltak
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Filskiftevarsler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Keyless
Kjørecomputer
Klimaanlegg (elektronisk styrt)
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Metallic lakk
Navigasjonssystem
Nødbremseforsterker
Oppvarmede seter
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Pollenfilter
Regnsensor
Stabilitetssystem antiskrens
SYNC 3
Tåkelys foran
Xenonlys

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser