2019 Hyundai Kona electric 64 kWt Teknikk

2019 Hyundai Kona electric 64 kWt Teknikk

Kr 308 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2018
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 48 866 Km
  • Dører 5

Detaljer

2019 Hyundai Kona electric 64 kWt Teknikk

Kr 308 900

Inkl. omregistrering

På leting etter en høyreist elbil med lang rekkevidde og alt tenkelig utstyr? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en topputstyrt og leveringsklar Hyundai Kona med det store batteriet med oppgitt rekkevidde på hele 482 km WLPT.

Utvendig Kona er en høyreist minisuv med høy bakkeklaring. Perfekt for norske forhold! Bilen vi har for salg har en lekker blåfarge som sammen med sorte detaljer blir en riktig flott bil. Ladeluka er praktisk plassert i front for enkel adkomst til ladestasjoner, både på reise og hjemme.

Innvendig Her sitter du høyt, trygt og komfortabelt med all oversikt i alle retninger. Med en raus utstyrsliste kan du være trygg på at du sitter komfortabelt på korte og lange turer.

Midt i dashbordet finner du bilens multimediasystem hvor du betjener flere av bilens funksjoner. Her får du også opp bilens ryggekamera, navigasjon og medieavspilling.

Også i baksetet vil du oppleve å ha god oversikt. Bakseteryggen kan legges ned ved behov for mye bagasjeplass, da får du tilgang til et stort varerom som sluker det meste.

Bilhold Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge og har hatt en eier siden ny. Med alle utførte servicer hos merkeforhandler, EU-godkjenning til 2024 og to hjulsett i god stand ligger det an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Teknikk er toppmodellen hos Hyundai, så her får du en topputstyrt bil for en svært god pris: -Oppvarmede og ventilerte skinnseter -KRELL-lydanlegg som spiller meget klart -Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak som gjør parkering svært enkelt -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt deg -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Blindsonevarsling som gir deg beskjed om biler i blindsonen -Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak som gjør parkering meget enkelt -Head up display som viser deg viktig informasjon direkte i frontruta -Nødbrems og kollisjonsvarsler som hjelper deg å unngå kollisjon

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Hyundai
Modell Kona electric
Variant 64 kWt Teknikk
KM-stand 48 866 Km
Registrert dato 10/09/2018
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type SUV
Farge Blå
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2170 kg
Registreringsnummer EK95067
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN KMHK581GFKU002861
Referanse d4044184-b966-4df7-9088-5b7dc40f5e10
Nyttelast 420

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisekontroll
Blindsonevarsling
KRELL-lydanlegg
Linjeassistent
Ryggekamera
Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser