2019 Kia Soul EV Exclusive

2019 Kia Soul EV Exclusive

Kr 218 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2018
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 42 852 Km
  • Dører 5

Detaljer

2019 Kia Soul EV Exclusive

Kr 218 900

Inkl. omregistrering

På leting etter en velkjørende elbil med masse utstyr og god innvendig plass? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en topputstyrt Kia Soul Exclusive som er toppmodellen til Kia.

Utvendig Soul er en stilig bil som kler en sprek farge. Vår bil er blå med hvitt tak, noe som gjør at den skiller seg ut i mengden av sorte og grå Soul. Kombinert med 16-tommers sommerhjul på originalfelg fra KIA blir dette en riktig stilig bil som kler de fleste. Ladeluke er praktisk plassert i front som gir enkel adkomst til alle ladestasjoner, både offentlige og private.

Innvendig Exclusive er toppmodellen hos KIA, så her får du en velutstyrt bil til en meget god pris. Foran sitter man meget komfortabelt med en litt høyere sittestilling enn mange andre elektriske konkurrenter. Kombinert med en stor frontrute er du sikret god oversikt i alle retninger med små blindsoner. En stor berøringsskjerm er sentrert i bilen, her betjener du de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp ryggekamera og bilens integrerte navigasjonssystem, om du skulle ha behov for ruteveiledning til din destinasjon.

Baksetepassasjerene sitter også godt. Her er det nok av beinplass, og det er selvfølgelig ISOFIX-festepunkter for enkel og trygg forankring av barneseter.

Bagasjerommet er romslig nok til en hel familie. Om du skulle ha behov for enda mer plass kan baksetet legges ned, da får du et stort lasterom med plass til det meste. Perfekt for turer til IKEA!

Bilhold Bilen vi har for salg er EU-godkjent til august 2024 og har fulgt aller servicer. Annonsert eksemplar leveres med sommerhjul, vinterhjul og to ladekabler. Her får du altså "full pakke" for en lav pris. Med lav kilometerstand på kun 45 0000km kan du forvente forutsigbart bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Exclusive er som navnet tilsier en bil som kan tilby mye kjøreglede og mye flott utstyr: -Interiør i fullskinn med oppvarming og ventilasjon av førersete -Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak som gjør parkering svært enkelt -Nøkkelløs inngang og start som betyr at du kan beholde nøkkelen i lomma hele tiden -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Bluetoothtilkobling av telefon for avspilling av musikk og anrop -Oppvarmet ratt. Utrolig behagelig på vinter! og mye, mye mer!

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kia
Modell Soul EV
Variant Exclusive
KM-stand 42 852 Km
Registrert dato 04/12/2018
Girkasse Automat
Motorkraft 110 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Hvit
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 1960 kg
Registreringsnummer EV30589
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN KNAJX81EFK7038969
Referanse 0708ecc6-5956-4c21-9b7c-2aea28590d81
Nyttelast 380

Annet

Tilbehør bil
Bluetoothtilkobling
Navigasjon
Nøkkelløs inngang og start
Oppvarmet ratt
Ryggekamera
Skinninteriør
Oppvarmede og ventilerte seter
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Radio/cd spiller
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser