2022 Audi e-tron 55 S line Sport Black Edition

2022 Audi e-tron 55 S line Sport Black Edition

Kr 698 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 1
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 4 000 Km
  • Dører 5

Detaljer

2022 Audi e-tron 55 S line Sport Black Edition

Kr 698 900

Inkl. omregistrering

På leting etter en velkjørende elbil med lang rekkevidde, firehjulstrekk og alt tenkelig utstyr? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en topputstyrt Audi e-Tron 55. Da e-Tron ble lansert ble det en umiddelbar suksess, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her har Audi klart å lage en effektiv, velkjørende og topp utstyrt bil til en svært konkurransedyktig pris.

Utvendig e-Tron er en fullverdig SUV- med alle fordelene det medbringer. Her har du høy bakkeklaring, oppreist sittestilling og fantastisk fremkommelighet som virkelig kommer godt med i Norge. Bilen vi har for salg er en Black Edition med S-line som vil si at de fleste detaljene er lakkert sort. Dette gjør seg godt kombinert med sort bil, og detaljer i krom gjør dette til en virkelig flott bil.

Tradisjonelle speilhus er erstattet med kamera. Dette er enkelt i bruk og ser utrolig lekkert ut- akkurat slik en Audi bør være!

Innvendig Her sitter du høyt, trygt og komfortabelt. Med elektrisk setejustering kan du være trygg på å finne en god sittestilling som bevarer kjørekomforten på langtur. Midt i dashbordet finner du en berøringsskjerm hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp ryggekamera som gjør parkering enkelt og navigasjon om du skulle ha behov for ruteveiledning.

Også bak er komforten godt ivaretatt. Rikelig med beinplass og god oversikt sikrer en komfortabel kjøretur for selv de med lange bein.

Bagasjerommet er svært romslig, her får du enkelt med deg både hundebur, barnevogn og handleposer. Om behovet for enda mer plass skulle være tilstede kan baksetet legges ned- perfekt for turer til IKEA!

Utstyr I en Audi ønsker man gjerne en raus utstyrspakke, og det kan denne bilen virkelig skilte med. Her får du blant annet følgende:

-S-line som gir bilen et mer sportslig uttrykk -LED Matrix hovedlys som lyser fantastisk godt -Luftfjæring som sikrer en komfortabel kjøretur selv på ujevnt underlag -Virtuelle speil som erstatter tradisjonelle speilhus med kamera -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Bang & Olufsen lydanlegg som spiller meget klart -Head up display som viser deg viktig informasjon direkte i frontruta -Elektrisk setejustering med minne på førersete -Takrails som gjør at du enkelt får med deg sykkelstativ, takboks eller en kajakk -Nøkkelløs inngang og start som betyr at du kan beholde nøkkelen i lomma hele tiden -Oppvarmet sportsskinnratt

Og mye, mye mer!

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Audi
Modell e-tron
Variant 55 S line Sport Black Edition
KM-stand 4 000 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 360 HK
Karosseri type SUV
Farge Svart
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 3130 kg
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WAUZZZGE2NB011299
Referanse 5c30bf61-cfcd-41a7-b99f-62238d074acc
Nyttelast 546

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisekontroll
Bang & Olufsen
Elektrisk setejustering med minne på førersete
Head up display
LED Matrix
Luftfjæring
Nøkkelløs inngang og start
Oppvarmet sportsskinnratt
S-line
Virtuelle speil
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser