2020 Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

2020 Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 354 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2019
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
  • Km 56 953 Km
  • 2360
  • Dører 5

Detaljer

2020 Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 354 900

Inkl. omregistrering

På leting etter en bil med høy bakkeklaring, firehjulstrekk og mulighet for å kjøre på ren elektrisitet til og fra jobb? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en meget velutstyrt Mitsubishi Outlander plug in hybrid som er kjøpt ny i Norge. Outlander hybrid ble en umiddelbar salgsuksess da den ble lansert, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her får du "gullrekka" bestående av høy bakkeklaring, firehjulstrekk og mulighet for å kjøre på ren elektrisitet ved hjelp av EV-knapp.

Utvendig Bilen vi har for salg er av faceliftutgave med oppgradet utseende. Her får du andre lykter, ny front- og bakfanger og nye felger. Kombinert med lekker hvitfarge får bilen et riktig flott uttrykk på veien. Høy bakkeklaring og en røff front med ekstra beskyttelse under gjør at bilen egner seg godt på rufsete vinterveier.

Innvendig Her sitter du høyt og trygt med god oversikt i alle retninger. I en Outlander setter du deg inn, ikke ned. Med skinninteriør og elektrisk justering av førerstol finner du enkelt en komfortabel sittestilling. Midt i bilen finner du en berøringsskjerm hvor du betjener de viktigste av bilens funksjoner. Her får du også opp 360-graders ryggekamera og bilens multimediadisplay. Bilen har selvfølgelig DAB+ radio som gir tilgang til utallige radiokanaler, og bluetoothoppkobling av telefon som gjør at du kan streame din egen musikk eller favorittpodkast.

I baksetet sitter tre personer komfortabelt, og du har selvfølgelig ISOFIX-fester for enkel og sikker forankring av barnesete. I denne bilen er det også ISOFIX i passasjersete foran.

I bagasjerommet får du plass til masse! En barnevogn går enkelt inn, og du har fortsatt plass igjen. Ved behov for enda mer plass kan baksetet legges ned, da får du et stort varerom som sluker det meste.

Bilhold Med en Outlanderr får den den ettertraktede kombinasjonen av bensin- og eldrift. Da får du av avlastet mye av den daglige kjøringen på billig strøm og slipper å tanke like ofte som en "vanlig" bil. Godt for både miljø og lommebok! Bilen er EU-godkjent til november 2023, har siste service utført november 2022 og leveres med sommer- og vinterhjul i god stand.

Utstyr Annonsert utgave er av type Instyle+ som vil si at den har rikelig utstyr som gjør bilen lettkjørt og komfortabel: -Hybrid drivlinje som gir rekkevidde på opptil 45km WLTP -Firehjulstrekk som gir overlegen fremkommelighet -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -360-graders ryggekamera og parkeringsensorer som gjør parkering meget enkelt -Nøkkelløs inngang og start som betyr at du kan beholde nøkkelen i lomma hele tiden -Kollisjonsvarsler -Oppvarmed frontrute og ratt -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt -Elektrisk bakluke som gjør at du kan betjene bakluka med et tastetrykk og mye, mye mer!

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Ved kjøp av bil hos oss inkluderer vi en iF Superforsikring i 30 dager.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-15:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Mitsubishi
Modell Outlander PHEV
Variant Instyle+ 2,4 224hk
KM-stand 56 953 Km
Registrert dato 27/12/2019
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2360
Motorkraft 224 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 40 g/km
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2390 kg
Registreringsnummer SX11204
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN JMBXDGG3WLZ012696
Referanse c9978013-c303-4bd3-b961-27ea1c70c72f
Nyttelast 345

Annet

Tilbehør bil
360-graders ryggekamera
Adaptiv cruisekontroll
Blindsonevarsling
Elektrisk bakluke
Elektrisk førersete
EV-knapp
Kollisjonsvarsling
Linjeassistent
Nøkkelløs inngang og start
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet ratt
Skinninteriør
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Radio/cd spiller
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 15.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser