2022 Hyundai IONIQ 5 LR AWD

2022 Hyundai IONIQ 5 LR AWD

Kr 479 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 1
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 4 100 Km
  • Dører 5

Detaljer

2022 Hyundai IONIQ 5 LR AWD

Kr 479 000

Inkl. omregistrering

Vinterkampanje Denne bilen inngår i vår vinterkampanje, og du kan velge et av følgende alternativer inkludert ved kjøp:

  • Fri frakt i Norge syd for Bodø.
  • Gratis elbillader
  • Innbyttegaranti – minimum 20.000 kr*
*Bilen må være EU-godkjent og i kjørbar stand

Ioniq 5 er bilen for deg som ønsker deg lang rekkevidde, superrask hurtiglading og et utrolig stilig design proppfull av smarte løsninger. Her får du en bil som tar deg billig gjennom bomringen til og fra jobb samtidig som du har en super langturbil med lang rekkevidde, lynrask hurtiglading og plass til hele familien og masse bagasje.

Dette er et godt alternativ til biler som Polestar 2, Ford Mustang Mach-E, Tesla Model Y og Skoda Enyaq.

Bilen har et særegent design, og bilen vi har for salg har en flott fargekombinasjon som den kler godt. Her sitter du høyt og trygt med god oversikt i alle retninger. Kupéen oppleves som svært romslig. Her har du også klassens beste benplass i baksetet. Takket være et bagasjerom på hele 527 liter i tillegg til et praktisk rom under panseret kan du være sikker på at du får med deg det du skulle ønske, om behovet er hyttetur med hele familien eller tur til IKEA.

Ioniq 5 er proppfull av praktiske løsninger som gjør bilen lettkjørt, komfortabel og effektiv: -Lader på opptil 200kW -Har oppgitt rekkevidde på 460km! -Har bagasjerom på 527+frunk. Baksetet kan skyves fremover ved behov for enda mer plass, da får du 100 liter ekstra til rådighet -Har akselavstand på hele 3 meter som sikrer en utrolig komfortabel kjøreoppelvelse -Elektrisk setejustering gjør at du kan legge ned førersetet til det blir helt flatt, utrolig herlig når man lader

Her får du i tillegg en svært velutstyrt bil: -Full LED nær og fjernlys med smart fjernlys assistent -Head up display -Blindsonekamera -Bose lydanlegg -Skinninteriør med elektrisk setejustering -Digital cockpit og navigasjonssystem hver med en 12,25-tommers skjerm -Adaptiv cruisekontroll -Oppvarmet skinnratt -Varmepumpe -Filassistent (hjelper deg med å holde bilen innenfor veifeltet) -Automatisk nødbrems, utvidet med syklistgjenkjenning -Smart key nøkkeløs start og lås -Mulighet for hengerfeste -Trådløs mobillading

Dette er et godt alternativ til biler som Polestar 2 Performance, Ford Mustang Mach-E, Tesla Model Y, Skoda Enyaq og Audi E-tron 55

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med

Tony Olsen Telefon: 950 06 476 Mail: [email protected]

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-14:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Hyundai
Modell IONIQ 5
Variant LR AWD
KM-stand 4 100 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 305 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Sølv
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Registreringsnummer HI59446
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN KMHKR81CPNU059446
Referanse a59adeef-f06b-4144-ae69-c81d8b52ebf5

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruisecontroll
Adaptiv cruisekontroll
Automatisk fjernlys
Blindsonekamera
Blindsonevarsling
Bose lydanlegg
Cruisekontroll
Digital cockpit
Head up display
Headup display
Helskinn
LED-lys
Linjeassistent
Nøkkelløs inngang og start
Oppvarmet skinnratt
Skinninteriør med elektrisk setejusering
Varmepumpe
ABS-bremser
Antispinn
Automatgir
Automatisk klimaanlegg
El vindu bak
El- vindu foran
El. 6-veis sete for fører
Elektriske speil

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 17.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer