2022 Kia e-Niro 64kWh Spirit

2022 Kia e-Niro 64kWh Spirit

Kr 364 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2022
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 3 356 Km
  • Dører 5

Detaljer

2022 Kia e-Niro 64kWh Spirit

Kr 364 900

Inkl. omregistrering

På leting etter en elbil som kan ta deg billig gjennom bomringen men trenger stort bagasjerom og lang rekkevidde? En topputstyrt Kia -Niro har funnet veien til oss på Røhneselmer Alnabru.

Da e-Niro ble lansert ble det en umiddelbar suksess i elbilnasjonen Norge, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her får du plass til nok å ta med hele familien, rekkevidde nok til å enkelt kunne ta med bilen på langtur og nybilgaranti som sikrer rimelig bilhold i lang tid fremover. Dette er et godt alternativ til biler som Hyundai Kona, Nissan Leaf og Volkswagen e-Golf

Utvending

Kia e-Niro har litt høyere bakkeklaring enn mange av sine andre elektriske konkurrenter. Bilen har har suv-preg som kan komme godt med i Norge hvor vi kan oppleve utfordrende vinterveier. Her sitter du høyt, trygt og komfortabelt.

Bilen vi har for salg har lekker farge som sammen med 17-tommers sommerhjul og detaljer i sort og blått gjør dette til en flott bil. Ladeluken er enkelt plassert i front for enkel adkomst til alle ladestasjoner.

Innvendig

Også inni bilen vil du oppleve å sitte høyt med god oversikt i alle retninger. Bilen er utstyrt med elektrisk setejustering så her er det enkelt å finne en god sittestilling. Midt i dashbordet finner du en stor berøringsskjerm hvor du justerer de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp ryggekamera, navigasjon og mediastyring.

Baksetet er romslig, og seteryggen kan legges ned om du skulle ha behov for enda mer bagasjeplass. Perfekt for turer til IKEA!

Bilhold KIA har markedets beste nybilgaranti, her har du nybilgaranti på 7 år/150 000km fra første reg.dato. Bilen leveres med sommerhjul, vinterhjul og to ladekabler

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Helfoliering: Ønsker du en helt annen farge enn denne bilen? Vi gir deg et gunstig tilbud på helfoliering av alle våre biler. Du kan da velge helt selv hvilken farge du ønsker på bilen.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-14:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Kia
Modell e-Niro
Variant 64kWh Spirit
KM-stand 3 356 Km
Registrert dato 31/01/2022
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Registreringsnummer EF35672
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN KNACC81GFN5121357
Referanse bbad2a9b-02fd-4fbf-959b-e0bce343e85c

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv Cruisecontroll
Adaptiv cruisekontroll
Apple CarPlay/Android Auto
Cruisekontroll
Delskinn
Isofix-fester
Linjeassistent
Navigasjon
Nøkkelfri adkomst og start
Oppvarmet ratt
Parkeringssensorer foran og bak
Ryggekamera
Sommerhjul
Varme i seter
Vinterhjul
ABS-bremser
Antispinn
Beltevarsler
Elektriske speil
Elektriske vinduer bak
Elektriske vinduer foran

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser