2021 Peugeot e-Expert Mester L2 75kWh 136hk

2021 Peugeot e-Expert Mester L2 75kWh 136hk

Kr 423 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2022
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 9 469 Km
  • Dører 5

Detaljer

2021 Peugeot e-Expert Mester L2 75kWh 136hk

Kr 423 000

Inkl. omregistrering

En meget pen og tilnærmet ubrukt Peugeot e-Expert Mester L2 med rekkevidde på på 330 km WLTP har ankommet oss hos Røhneselmer Alnabru. e-Expert er bilen for deg som ønsker deg alle fordelene man får i en varebil med ønsker en grønnere profil for deg eller din bedrift. Med lang rekkevidde, gratis bompassering i Oslo og en rekke andre fordeler er du sikret rimelig bilhold.

Utvendig e-Expert har en svært pratisk utforming med skyvedør på siden og sidehengslet bakluke. Dette er en god kombinasjon som gjør lasting og lossing enkelt men samtidig gir begrenset innsyn slik at du trygt kan oppbevare ting i lasterommet.

Med mulighet for montering av tilhengerfeste kan du trekke inntil 750kg. Ta kontakt for tilbud på ettermontering.

Bilen leveres i en nøytral farge som passer de fleste, både bedrifter og privatpersoner. Vi kan også være behjelpelig med profilering, ta kontakt for tilbud.

Innvendig Foran sitter du komfortabelt med nok beinplass. Det tredje setet er et flott supplement og gjør bilen enda mer praktisk. Komforten er godt ivaretatt med en sømløs kjøreopplevelse, god støyisolering og en raus utstyrsliste.

Annonsert eksemplar er av utgave L2 som er en svært romslig- men samtidig lettkjørt bil. Stort og flatt lasterom med nok av surrefester gjør at du enkelt får med deg det meste, og det er gode muligheter for innredning ved behov.

Bilhold Bilen vi har for salg leveres med nybilgaranti til 2026/200 000km og er kjørt svært lite. Bilen fremstår som ny og leveres med to hjulsett og to ladekabler, her er det med andre ord full pakke inkludert i prisen! Service er utført 13.09.2022

Utstyr Vår bil har en raus utstyrsliste som gjør den lettkjørt og komfortabel:

-Skyvedør og sidehengslet bakluke -Parkeringsassistent med parkeringssensorer
-Cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og gjør langkjøring enkelt -3-seters konfigurasjon som gir enda mer fleksibilitet -Apple CarPlay/Android Auto som gjør at du kan speile telefonen i bilen -Sommerhjul- og vinterhjul -2 stk ladekabler oig mye, mye mer!

Dette er en super budbil, og et godt alternativ til biler som Toyota Proace, Volkswagen ID.Buzz, Maxus og Ford e-Transit.

Ønsker du mer informasjon om bilen, ta kontakt med:

Dag-Atle Blystad Mob: 92 05 40 42 Mail: [email protected]

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Helfoliering: Ønsker du en helt annen farge enn denne bilen? Vi gir deg et gunstig tilbud på helfoliering av alle våre biler. Du kan da velge helt selv hvilken farge du ønsker på bilen.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-14:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Peugeot
Modell e-Expert
Variant Mester L2 75kWh 136hk
KM-stand 9 469 Km
Registrert dato 11/05/2022
Girkasse Automat
Motorkraft 136 HK
Karosseri type Kasse
Farge Grå
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 3
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 3025 kg
Registreringsnummer ED20012
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Varebil
Garanti Ny bil
VIN VF3V1ZKXZMZ025693
Referanse 09768afc-4821-47f1-b3b0-cac80bbcc561
Nyttelast 925

Annet

Tilbehør bil
Airbag passasjersete med bryter
Automatgir
Automatiske hovedlys
Cruisekontroll
Delskinn seter
El justerbare og oppvarmede sidespeil
Elektriske vinduer foran
ESP antiskrens
Farget glass
Handsfree system med Bluetooth
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Kollisjonsputer
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lettmet. felg sommer
Lettmet. felg vinter
Manuelt klimaanlegg
Metallic lakk
Midtarmlene
Mirror Link/Android Auto
Oppvarmede seter
Parkering avstandsføler bak
Parkeringsassistent
Pollenfilter
Radio DAB+
Regnsensor
Sentrallås fjernbetjent
Sidehengslede bakdører
Skyvedør høyre side
Stabilitetssystem antiskrens
Tåkelys foran
USB og 12V uttak

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser