2021 Ford Kuga 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD

2021 Ford Kuga 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 2021
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Diesel
 • Km 51 180 Km
 • 1996
 • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Kuga 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD

Kr 429 000

Inkl. omregistrering

på leting etter en velkjørende suv med høy bakkeklaring, firehjulstrekk og fantastisk fremkommelighet? Hos oss på Ford Alnabru har vi nå inne en svært velutstyrt Kuga som er kjøpt ny hos oss. Kuga er bilen for deg som ønsker deg alle fordelene en suv gir men fortsatt ønsker en svært komfortabel og velkjørende bil.

Bilen har også appstyring som gjør at du blant annet kan forhåndsstarte bilen gjennom telefonen og alltid komme til ferdig oppvarmet bil!

Utvendig Kuga følger den klassiske SUV-oppskriften. Her får du høy bakkeklaring og et barskt design. Her får du enormt god fremkommelighet som virkelig kommer godt med i Norge, både sommer og vinter. Her kommer du deg enkelt helt opp til hytta.

BIlen vi har for salg har en flott og stilfull fargekombinasjon. Kombinert med ST-line stylingpakke får du en svært stilig bil som kler de fleste.

Innvendig Også inne i bilen får du glede av et høyreist design. Her sitter du høyt og trygt, med god oversikt i alle retninger. I en Kuga setter du deg inn og ikke ned.

Midt i bilen finner du en berøringsskjerm hvor du betjener de viktigste av bilens funksjoner. Her får du også opp ryggekamera og bilens multimediadisplay. Bilen har selvfølgelig DAB+ radio som gir tilgang til utallige radiokanaler, og bluetoothoppkobling av telefon som gjør at du kan streame din egen musikk eller favorittpodkast.

I baksetet sitter tre personer komfortabelt, og du har selvfølgelig ISOFIX-fester for enkel og sikker forankring av barnesete. I denne bilen er det også ISOFIX i passasjersete foran.

I bagasjerommet får du plass til masse! En barnevogn går enkelt inn, og du har fortsatt plass igjen. Ved behov for enda mer plass kan baksetet legges ned, da får du et stort varerom som sluker det meste.

Bihold Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge og har fulgt alle servicer hos merkeverksted. Med siste service utført oktober 2022 og EU-godkjenning til 2025 ligger det an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Vårt eksemplar er svært velutstyrt, her får du blant annet følgende:

-Interiør i skinn/alcantara som gir en eksklusiv følelse i bilen -Elektrisk setejustering som gjør at du enkelt kan finne en perfekt sittestilling -Head up display som viser viktig informasjon direkte i frontruta -Nøkkelfri inngang og start som betyr at du kan beholde nøkkelen i lomma hele tiden -Oppvarmet frontrute som gjør at du aldri mer trenger å skrape is -Ryggekamera og parkeringssensorer som gjør det enkelt å parkere Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ford Approved garanti - trygghet for problemfritt bilhold:

 • Landsdekkende garanti hos en av våre 70 autoriserte Ford forhandlere
 • En Ford Approved bruktbil leveres med komplett servicehistorikk iht. produsentens krav
 • En Ford Approved bruktbil har gjennomgått en grundig kvalitetskontroll før levering
 • 30 dager / 1000 km bytterett
 • Leveres med minimum 24 måneders garanti
 • Mobilitetsgaranti med 12 måneders veihjelpsprogram Ford Assistanse

Ford Approved = trygghet satt i system

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Helfoliering: Ønsker du en helt annen farge enn denne bilen? Vi gir deg et gunstig tilbud på helfoliering av alle våre biler. Du kan da velge helt selv hvilken farge du ønsker på bilen.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-14:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD
KM-stand 51 180 Km
Registrert dato 22/06/2021
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1996
Motorkraft 190 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 150 g/km
Farge Grå
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2245 kg
Registreringsnummer DR94776
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0FXXWPMFMP07732
Referanse 4f19eb8f-da1a-4a3f-8705-18aad445c313
Nyttelast 510

Annet

Tilbehør bil
Appstyring
Delskinn
Elektrisk bakluke
Elektrisk setejustering
Oppvarmet frontrute
Ryggekamera
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Delvis skinnseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Justerbare bakseter
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser