2021 Ford Mustang Mach-E LR AWD

2021 Ford Mustang Mach-E LR AWD

Kr 605 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 1
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Elektrisitet
 • Km 20 500 Km
 • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Mustang Mach-E LR AWD

Kr 605 000

Inkl. omregistrering

RøhneSelmer har nå Rentekampanje på alle brukte Mustang Mach-e hvor vi tilbyr 4.99% nominell rente med 0,- egenkapital. Ønsker du å legge inn innskudd er dette også fullt mulig. Tilbud gjelder i en begrenset periode.

På leting etter markedets tøffeste elbil? Hos oss på Ford Alnabru har vi nå inne en leveringsklar Ford Mustang Mach-E med firehjulstrekk og masse utstyr. Mach-e er bilen for deg som ønsker deg en kombinasjon av praktisk familiebil med mye plass og sportsbil med ekstremt gode kjøreegenskaper. Dette er Long Range AWD-utgaven med det største batteriet med oppgitt rekkevidde på hele 540km WLTP!

Utvendig Mach-e har et sprek design, tydelig inspirert av klassiske Ford Mustang. Vår bil leveres i lekker hvitfarge som virkelig fremhever bilens linjer.

Ladeluke er praktisk plassert langt fremme på førersiden for enkel adkomst til ladestasjoner, både offentlige og private. Stilige adaptive LED-hovedlys gir flott design og ekstremt god lys. LED-lys har du også bak med tydelig designinspirasjon fra klassiske Mustang.

Vår Mach-E er godkjent med taklast som gjør at du enkelt får med deg ski, kajakk eller kanskje en sykkel?

Innvendig Innvendig sitter du som en konge med god plass, alt tenkelig utstyr og enormt god oversikt. Mach-e har en litt høyere sittestilling en mange konkurrenter, her setter du deg inn, ikke ned. Fører- og passasjerstolen er elektrisk justerbar, og takket være minne på førerstol finner du enkelt tilbake til den perfekte sittestillingen.

Midt i bilen finner du en 15,5 tommers berøringsskjerm hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp bilens 360-graders ryggekamera. Gir ekstremt god oversikt under rygging!

Bak sitter de fleste komfortabelt med nok av plass og god oversikt.

Bagasjerommet rommer hele 402 liter, og du har et ekstra bagasjerom som rommer 100 liter under panseret. Om ikke dette skulle være nok kan baksetet selvfølgelig legges ned, da får du et stort lasterom som sluker det meste!

Bilhold Bilen vi har for salg leveres med nybilgaranti og har sommerhjul, vinterhjul og to ladekabler. Her får du med andre ord full pakke, helt uten ventetid!

Utstyr Vårt eksemplar er svært velutstyrt, her får du blant annet følgende: Teknologipakke som inneholder adaptiv cruisekontroll, oppgradert lydanlegg fra Bang & Olufsen, elektrisk bakluke med fotsensor og elektrisk setejustering.

-Interiør i fullskinn med 8-veis elektrisk justering -Elektrisk bakluke som gjør at du kan betjene bakluka med et tastetrykk eller fotsensor -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt

 • Køkjøringsassistanse -Bagasjerom på hele 402 liter. I tillegg har bilen bagasjerom i front som rommer 100 liter -15,5-tommers berøringsskjerm med blant annet mulighet for trådløs Apple Carplay/Android Auto -Apptilkobling som blant annet lar deg fjernstarte bil, sjekke ladestatus og tilstand på bil

Dette er et godt alternativ til biler som Polestar 2 Performance, Volkswagen ID.4 GTX og Ioniq 5.

Ford Approved garanti - trygghet for problemfritt bilhold:

 • Landsdekkende garanti hos en av våre 70 autoriserte Ford forhandlere
 • En Ford Approved bruktbil leveres med komplett servicehistorikk iht. produsentens krav
 • En Ford Approved bruktbil har gjennomgått en grundig kvalitetskontroll før levering
 • 30 dager / 1000 km bytterett
 • Leveres med minimum 24 måneders garanti
 • Mobilitetsgaranti med 12 måneders veihjelpsprogram Ford Assistanse

Ford Approved = trygghet satt i system

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-14:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Mustang Mach-E
Variant LR AWD
KM-stand 20 500 Km
Registrert dato 01/01/0001
Girkasse Automat
Motorkraft 351 HK
Karosseri type SUV
Farge Hvit
Spesifikasjoner
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Registreringsnummer EE86259
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0TK3SU5MMA17559
Referanse f7c8a9e0-7e1c-40d5-ae60-46f99759c4ef

Annet

Tilbehør bil
360-kamera
Adaptiv cruisekontroll
Adaptive LED hovedlys
Apple Carplay og Android Auto
Automatiske nær og fjernlys
Bang & Olufsen
Cruisekontroll
Elektrisk bakluke
Elektrisk setejustering med minne
Helskinn
KeylessGO (Nøkkelfri adkomst og start)
LED baklys
LED kjørelys
Matrix LED hovedlys, LED kjørelys og LED baklykte
Multifunksjonsratt
Oppvarmet ratt
Ryggekamera og frontkamera med top view
SYNC4 m/trådløs Apple Carplay
ABS-bremser
Antispinn
Automatgir
El vindu bak
El- vindu foran
El. 8-veis justering av passasjersete
Elektriske vinduer bak
Elektriske vinduer foran
Høydejusterbart ratt
Metallic lakk
Multimedia anlegg

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser