2020 Peugeot e-208 GT 136hk

2020 Peugeot e-208 GT 136hk

Kr 228 800

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

  • Registrert dato 2021
  • Girkasse Automat
  • Drivstoff Elektrisitet
  • Km 39 868 Km
  • Dører 5

Detaljer

2020 Peugeot e-208 GT 136hk

Kr 228 800

Inkl. omregistrering

På leting etter elbil med lang rekkevidde, masse utstyr og fantastisk kjørekomfort? Hos oss på Røhneselmer Alnabru har vi nå inne en meget velutstyrt Peugeot 208 med oppgitt rekkevidde på hele 340km WLTP!

208 er en svært stilig bil som i tillegg er proppet med utstyr. Kjørekomforten er godt ivaretatt, og takket være mulighet for hurtiglading opp til 100kWh får du ladet 80% på ca. 30 minutter. Bilen er med andre ord en ypperlig langturbil som du enkelt kan bruke på ferie!

Innvendig Her sitter du litt høyere enn mange elektriske konkurrenter, noe som gir god oversikt i alle retninger. Baksetet er romslig, og takket være store dører har du enkel adkomst til for eksempel et barnesete. Med Isofix-festepunkter sikrer du enkelt og trygt barneseter.

Midt i dashbordet finner du en stor berøringsskjerm hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp bilens ryggekamera med 360-graders visning som gir utrolig god oversikt ved parkering.

Bagasjerommet er på hele 311 liter, så her får du med deg det meste. Takket være stor bakluke får du enkelt inn store ting, og baksetet kan legges ned ved behov for enda mer plass. Perfekt for tur til IKEA!

Bilhold Bilen vi har for salg leveres med nybilgaranti til 2025 og er EU-godkjent til desember 2024. Siste service er utført november 2022 og bilen leveres selvfølgelig med sommerhjul, vinterhjul og to ladekabler. Her ligger det an til rimelig bilhold i lang tid fremover!

Utstyr Bilen vi har for salg er av utgave GT som vil si at det er en svært velutstyrt bil. Her får du blant annet følgende: -Interiør i skinn/Alcantara -Adaptiv cruisekontroll som holder farten på bilen for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -GT-line utstyrspakke -360-graders ryggekamera som gjør parkering svært enkelt -Navigasjon som enkelt fører deg til din destinasjon -Linjeassistent som hjelper deg å holde bilen i riktig kjørefelt

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Innbytte: Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Helfoliering: Ønsker du en helt annen farge enn denne bilen? Vi gir deg et gunstig tilbud på helfoliering av alle våre biler. Du kan da velge helt selv hvilken farge du ønsker på bilen.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-14:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Peugeot
Modell e-208
Variant GT 136hk
KM-stand 39 868 Km
Registrert dato 25/08/2021
Girkasse Automat
Motorkraft 136 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Blå
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 1910 kg
Registreringsnummer EC93866
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN VR3UHZKXZLT138175
Referanse 14c881c7-a522-4934-9abf-3a881e97f6ab
Nyttelast 388

Annet

Tilbehør bil
360-graders ryggekamera
Adaptiv cruisekontoll
Apple CarPlay og Android Auto
GT-line
Linjeassistent
Navigasjon
Oppvarmede seter
Ryggekamera
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Integrert mobiltelefoni
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Konstant fartsholder
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Lyktespylere
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skinnseter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser